Yargı'da sürpriz final! Tuğçe zor durumda...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2024 09:47

Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Yargı’ 86. bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. Duygusal anların yaşandığı bölüm geceye damga vurdu.

Haberin Devamı

Dizinin yeni bölümünde;

İCLAL FOTOĞRAFI SORDU

İclal savcı, Ceylin ve Yekta ile görüşerek dernekten çıkan fotoğrafın nedenini sordu. Ceylin yardım kampanyası için kıyafet toplayarak derneğe verdiklerini, bundan ötürü de beraber fotoğraflarının olduğunu söyledi.

Yargıda sürpriz final Tuğçe zor durumda...

ILGAZ KAYA HAKKANİYETİ

Fırat savcılığa geldiğinde Ilgaz'a Kubilay amirin isteği üzerine cinayet büroya geçtiğini söyledi. Ilgaz suçlarını itiraf eden şüpheliyi teslim almasını istedi. Aracına bindikten Fırat'ı arayarak gizli tanık ortaya çıktığı için haksız yere yüklendiğini ifade ederek özür diledi. Fırat da 'Bunu söylemeniz bile o kadar kıymetli ki' diyerek özrü kabul etti.

Haberin Devamı

Yargıda sürpriz final Tuğçe zor durumda...

'SANA ÇOK ÖNEMLİ BİRŞEY SORACAĞIM'

Ceylin, Ilgaz'ın yanına gelerek çok önemli bir konuda fikrini almak istediğini söyledi. Ceylin, "Sana bir şey sormam gerekiyor. Benim bir avukat arkadaşım var, ben değil yani. Bu avukat arkadaşımın da çok sevdiği saydığı yaşlı bir akrabası var. Dedesi olabilir. 'Dedesi' diyelim, 'ben demedim sen dedin.' Bu dedesi de aranan birinin izini bulmuş. Bir sevdiğinin, akrabasının üzerine yığılmış suç, o da haklamak için ne yapsın. Bir savcıya haber verse acaba savcılık oraya bir ekip yollar mı? Merak ediyorum" dedi. Ilgaz'da "Şimdi öncelikle o dede önce torununu düşünsün. Sonra o bulduğu adamı kaçamayacağı bir şekilde, bulduğu yere bıraksın. Oluyor öyle bazen isimsiz ihbarlar geliyor. Biz görevimiz gereği bütün ihbarları değerlendirmek durumundayız." cevabını verdi.

Yargıda sürpriz final Tuğçe zor durumda...


MERDAN'IN YARDIMI

Merdan, Kadir Adarlı cinayetinin baş şüphelisi Erdal'ı buldu. Elini, kolunu bağlayarak asılsız ihbarda bulunarak savcılığın teslim almasını sağladı. İclal savcının aldığı ifade de Erdal her şeyi itiraf etti. Çınar'ın habersiz olduğunu, dernekten Mesut'un isteği üzerine Kadir Adarlı'ya yüksek dozda ilaç verdiğini kabul etti.

Haberin Devamı

İCLAL ATEŞ PÜSKÜRDÜ

İclal savcı Yekta ile Ceylin'i bekledi. İclal'in ne yapmak istediğini anlayan Ceylin, kasıtlı olarak bekletilmelerinin ardındaki sebebi sordu. Asiye o sırada odaya geldi. Yekta için hazırlanmış dosyayı İclal'e verdi.

Yargıda sürpriz final Tuğçe zor durumda...

Yekta suçlamaların hepsinin iftira olduğunu söyledi. İclal, "Dosyada size yapılan ödeme, makbuzu, hastaneden alınan sözleşme, sizin Sezai beye yaptığınız ödemenin makbuzu, hepsi var. Belgeleri ile hepsi var. Şimdi sizi sulh cezaya sevk edeceğim. Yargılanacaksınız. Ayrıca hemen baroya bilgi geçeceğim, yargılanma bitene kadar işten yasaklanmanız için elimden geleni yapacağım. Ruhsatınız sahte olduğunu ispat edemiyorum ama size avukatlık yaptırmayacağım. O tabeladan adınız inecek. Barodan da sildireceğim" dedi.

Haberin Devamı

Yargıda sürpriz final Tuğçe zor durumda...

TUĞÇE ZOR DURUMDA!

Bir olayı araştıran Tuğçe gittiği apartmanda bir grubun kadına saldırıldığına şahit oldu. Olaya müdahale eden Tuğçe gizlice yaklaşan saldırganın darbesiyle yere düştü. Grup Tuğçe'yi eve doğru sürükledi.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!