Yargı son bölüm izleme ekranı | Yargı 82. son bölümde Ceylin ve Ilgaz arasında kıskançlık krizi: "Anlamasaydın Fırat'ı saklardım..." Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yargı son bölüm izleme ekranı | Yargı 82. son bölümde Ceylin ve Ilgaz arasında kıskançlık krizi: Anlamasaydın Fıratı saklardım... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2024 02:25

Yargı 82. son bölüm izleme ekranı, internet platformundan yayınlandı. Üçüncü sezonu ile izleyici karşısına çıkan Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'nın 11 Şubat tarihli son bölümünde, Cellat Kadir'in hapishanede öldürülmesi Çınar için bambaşka bir yolun işaretini fişeklerken, Ceylin ve Ilgaz arasında Fırat yüzünden çıkan tartışa giderek büyüdü. Dizinin final sahnesinde ise sevdiği kadınla yüzleşen Ilgaz'ın arkasını dönerek gitmesi akıllara 'Ceylin ve Ilgaz boşanacak mı?' sorusunu getirdi. . İşte, Yargı son bölüm full HD izleme ekranı ve 82. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Yargı son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Heyecanın bir an olsun dinmediği Yargı'nın bu haftaki son bölümünde Fırat’ın Yiğit davasındaki mecburi varlığı, Ceylin ile Ilgaz’ın ilişkisinde bir gedik açarken, Merdan Osman ile yaptığı planla Kadir’in gizli servetine ulaşmak için adım atması dikkat çekti. Ceylin'in yaptığı itiraf ise Ilgaz'la olan evliliğinde yeni bir krize neden oldu. İşte, Yargı 82. bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ilgaz ile konuşması Ceylin de beklenmedik bir etki uyandırmıştır. İçinde bulunduğu hayatla ve kaderinin onu dönüştürdüğü halle mutlu olup olmadığını bilmek istemektedir. Ilgaz’a söyledikleri ve söyleyemedikleri arasında sıkışıp kalmıştır.

Haberin Devamı

Yiğit’in ölü bulunması herkeste bir şok etkisi yaratmıştır. Bütün aile şüpheli konumundadır. Ceylin bir yandan ailenin sırlarını çözmek için uğraşırken, diğer yandan yanı başındaki Yekta’nın bile ondan bir şeyler sakladığını öğrenecektir.

Merdan Osman ile yaptığı planla Kadir’in gizli servetine ulaşmak üzeredir. Çınar ise yeni edindiği dernek arkadaşları ile iyiden iyiye kaynaşmaktadır. Kürşat’ın ona getireceği ölüm haberi Çınar için bambaşka bir yolun işaret fişeği olacaktır.

Fırat’ın Yiğit davasındaki mecburi varlığı, Ceylin ile Ilgaz’ın ilişkisinde bir gedik açmıştır. Sınanmayı kendisine kader edinmiş ilişkileri bu sorunla da baş edebilecek güçtedir. Fakat bu kez aralarındaki mesafenin boşluğu kolay kolay dolacak gibi gözükmemektedir.

YARGI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!