Yargı son bölüm izleme ekranı | Yargı 78. son bölüme damga vuran sahne: Metin amir öldü! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yargı son bölüm izleme ekranı | Yargı 78. son bölüme damga vuran sahne: Metin amir öldü Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2024 02:47

Yargı 78. son bölüm izleme ekranı, internet platformundan yayınlandı. Üçüncü sezonu ile izleyici karşısına çıkan Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'nın 14 Ocak tarihli son bölümünde, Ilgaz ve Eren başta olmak üzere kaçak Nadide ve Kadir’i bir an önce yakalamak için tüm emniyet seferber olurken; Metin Amir'in girdiği çatışmada şehit olması ekranlara damga vurdu. Son bölümün ardından gözler Yargı yeni bölüm fragmanına çevrildi. Peki, Yargı 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Yargı son bölüm full HD izleme ekranı ve 78. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Yargı son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Heyecanın bir an olsun dinmediği Yargı'nın bu haftaki son bölümünde Cellat Kadir'in peşine düşen Metin Amir'in ölümü ekranlara damga vurdu. Ilgaz’ın babasına sarıldığı anlar izleyenleri duygulandırırken, dizinin final sahnesinde ise Ilgaz'ın Kadir'in başına silah dayaması ve patlama sesinin gelmesi merak uyandırdı. İşte, Yargı 78. bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ilgaz’ın başsavcıyı bile karşısına alarak yaptığı örgüt operasyonunda sona gelinmiş, başsavcı dahil herkesin maskesi düşmüştür. Yer yer sıcak çatışmaların yaşandığı olayda, gün aydınlanmaya başladığında herkesi şoke edecek bir ölüm beklemektedir.

Haberin Devamı

Ilgaz ve Eren başta olmak üzere kaçak Nadide ve Kadir’i bir an önce yakalamak için tüm emniyet seferber olacaktır. Öte yandan Efe’ye gelecek olan sürpriz telefon tüm dengeleri alt üst edecek ve aynı zamanda hayatının tokadını atmaya yetecektir.

Kadir olayında bildiklerini anlatmaktan artık geri durmayan Osman ve Çınar’ı özel hayatlarında da yüzleşmeleri gereken problemler beklemektedir; hem aileleriyle hem de kendi kendileriyle… Yekta, Ceylin ve Parla ise örgüt mağdurlarına hukuki hizmet vermek için varlarını yoklarına katacaklardır.
Hangisi düşerse düşsün bir diğerinin ona elini uzattığı ve her seferinde sıkıca kavrayarak ayağa diktiği, Ceylin ve Ilgaz ilişkisini yepyeni bir dönemeç beklemektedir. “Hangisi daha adil” ikileminde, intikam hırsı ile burun buruna kalan Ilgaz’ın vereceği karar herkesi derinden etkileyecektir.

YARGI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!