Yargı son bölüm izleme ekranı | Yargı 74. son bölüme damga vuran sahne: Yekta öldü mü? İşte bu hafta yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Yargı son bölüm izleme ekranı | Yargı 74. son bölüme damga vuran sahne: Yekta öldü mü İşte bu hafta yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2023 02:26

Yargı 74. son bölüm izleme ekranı, internet platformundan yayınlandı. Üçüncü sezonu ile izleyici karşısına çıkan Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'nın 3 Aralık tarihli son bölümünde, Tülin'in katili Okan Tilmen’de olan herkesi silah zoruyla rehin alarak, Ilgaz’dan oğlunun kalp nakli için organ bulmasını istedi. Emniyet, tüm birimleriyle, Tilmen Hukuk’u ablukaya alırken, dizinin finalinde ise Yekta vuruldu. Peki, Yargı Yekta öldü mü? İşte, Yargı son bölüm full HD izleme ekranı ve 74. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Yargı son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Heyecanın bir an olsun dinmediği Yargı'nın bu haftaki son bölümünde Kadir’in parasını zar zor toparlayan Osman ve Çınar borçlarını bitirmeye çalıştı. Okan tarafından rehin alınan Ceylin ve Mercan için tüm aile bireyleri teyakkuza geçerken Ceylin içeriden Ilgaz dışarıdan büyük bir çaba verdi. Yekta'nın vurulması ise gözleri yeni bölüm fragmanına çevirdi. İşte, Yargı 74. bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

YARGI 74. SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceylin farkında olmadan aradıkları katille burun buruna gelmiştir. Mercan’ın da hiç istemeden olayın ortasında kalışı Ilgaz’ı çıldırtmaya yetecektir. Üstelik Okan’ın Tilmen’de olan herkesi silah zoruyla tuttuğu bu duruma son vermek için Ilgaz’dan yapmasını istediği şey hiç de kolay yollardan çözülecek gibi değildir.
Ilgaz’ın başında olduğu emniyet, tüm birimleriyle, Tilmen Hukuk’u ablukaya almak zorunda kalacaktır. Duygusal faktörlerin de işin içine girdiği bu krizi yönetmek herkes için bir hayli zor olacaktır. İçeride kalanlar ise dışarıda ne olduğundan habersiz kendi yöntemleriyle durumu kendilerince kontrol altına almaya çalışacaktır.

Haberin Devamı

Kadir’in parasını zar zor toparlayan Osman ve Çınar borçlarını bitirmeyi ve artık ilişkiyi kesmeyi ummaktadırlar. Fakat Kadir’in onlar için bir planı daha vardır. Öte yandan Osman henüz kendisini bekleyen Aylin’in gazabından da habersizdir, onlar için de yüzleşme vakti gelmiştir.

Ceylin ve Mercan için tüm aile bireyleri teyakkuz durumuna geçmiştir. Geçmişteki yaralarını sarmaya çalıştıkları Mercan için, yenilerini yaşamasın diye Ceylin içeriden Ilgaz dışarıdan büyük bir çaba verecektir. Fakat günün sonunda yaşanacak, hiç kimsenin tahmin edemeyeceği olay herkesi dağıtmaya yetecektir.

YARGI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!