Yargı son bölüm izleme ekranı | Yargı 71. bölümde Ilgaz ve Ceylin yeniden nikah masasına oturdu... İşte bu hafta yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Yargı son bölüm izleme ekranı | Yargı 71. bölümde Ilgaz ve Ceylin yeniden nikah masasına oturdu... İşte bu hafta yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2023 02:37

Yargı 71. son bölüm izleme ekranı, internet platformundan yayınlandı. Üçüncü sezonu ile izleyici karşısına çıkan Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'nın 12 Kasım tarihli son bölümünde, Filiz’i hayatlarına sokmamaya kararlı Ceylin kurduğu planı devreye sokarken, Ilgaz ve Ceylin yeniden nikah masasına oturdu. Nil'in gerçek yüzünün ortaya çıkması ise çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, Yargı son bölüm full HD izleme ekranı ve 69. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Yargı son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Heyecanın bir an olsun dinmediği Yargı'nın bu haftaki son bölümünde Ilgaz ve Ceylin üçüncü defa nikah masasına oturarak evlendi. Ceylin Filiz'i hapse göndermek için yaptığı plan nedeniyle savcılıktan istifa ederken, Kadir'in Can'ı öldürmesi haftaya Yargı'da yeni olayların yaşanacağının ipuçlaırnı gösterdi. Tüm bunların ardından dizinin son bölümü full HD yayınlandı. İşte, Yargı 71 bölüm izleme ekranı.

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yargı'nın 12 Kasım 2023 Pazar günü yayınlanan 71. Bölümünde Ceylin ve Ilgaz, Mercan'a kavuşarak tekrar aile oluyorlar!

Ceylin’in Mercan için yapabileceklerinin herhangi bir sınırı olmayışı herkesi ürkütmektedir. Bir daha Filiz’i hayatlarına sokmamaya kararlı Ceylin’in bu uğurda yaptığı plan onu bir açmaza sürükleyecektir.

Haberin Devamı

Nil’i her defasında bir şekilde karşı tarafta bulan Yekta; bu sorunu artık kökünden çözmenin peşine düşecektir. Gün sonunda zaten Kadir ile de başı belada olan Yekta’yı ve dolayısıyla Osman, Can, Çınar üçlüsü, üstelik de kendi cephelerinden büyük bir şokla sarsılacaklardır.

Önce Çınar’ın sonra dedesinin radarına düşen Defne’yi hiç öngöremeyeceği bir yolculuk beklemektedir. Diğer yandan yeni hayatına adapte olmaya çalışan Mercan’ı yıllardır hasretle bekleyen ve bir an önce bağrına basmak için yanıp tutuşan meraklı bir akraba grubu beklemektedir.

Ilgaz, Ceylin’in gözü dönünce neler yapabileceğini çok iyi bilmektedir. Ceylin’in tek başına; fevri yürüdüğü yol, Ilgaz’ı kızdırmaya yetecektir. Kızları için yan yana, sımsıkı durmak zorunda oldukları mutlu günler; daha da mutlu günlerin habercisi mi olacaktır yoksa her an bir karabasana mı dönüşmek üzere midir?

YARGI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Yargı 71. Bölüm 2. fragmanı yayında! Ilgaz ve Ceylin evleniyor!

Ceylin, Mercan'ın daha sağlıklı büyümesi için Ilgaz'a evlenmeyi teklif eder. Ilgaz ise bu teklifi hiç düşünmeden kabul eder. Uzun zamandır ayrı olan Ilgaz ve Ceylin, kızlarının da hayatlarına dahil olmasıyla birlikte yeniden bir araya gelirler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!