Yargı son bölüm izleme ekranı | Yargı 65. son bölümde Ceylin ve Ilgaz'ın çocukları Mercan'ın kaçırılması şoke etti! İşte bu hafta yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Yargı son bölüm izleme ekranı | Yargı 65. son bölümde Ceylin ve Ilgazın çocukları Mercanın kaçırılması şoke etti İşte bu hafta yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2023 02:18

Yargı 65. son bölüm izleme ekranı, internet platformundan yayınlandı. Üçüncü sezonu ile izleyici karşısına çıkan Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'nın 1 Ekim tarihli son bölümünde, Ceylin, Ilgaz’a Nil ve öldürülen otel çalışanının birlikteyken çekilen görüntülerini izletirken, doğum yaptığı anı hatırlayan Ceylin’in eski mutlu günleri gözünde canlandırması duygusal anlara neden oldu. Dizinin final sahnesinde ise denizde Ilgaz ve Ceylin'in kızlarının kaybolması ekranlara damga vurdu. İşte, Yargı son bölüm full HD izleme ekranı ve 65. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Yargı son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Heyecanın bir an olsun dinmediği Yargı'nın bu haftaki son bölümünde Nil’den şüphelenen Ceylin, Yekta’nın yanına giderken, Ilgaz Nil'i restoranda gözaltına aldı. Ceylin ve Ilgaz’ın kızları Mercan’ın son halinin 'Doğa' ismiyle ekrana gelmesi ise şoke etti. Tüm bunların ardından dizinin son bölümü full HD yayınlandı. İşte, Yargı 65. bölüm izleme ekranı.

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yargı'nın 1 Ekim 2023 Pazar günü yayınlanan 65. Bölümünde Ceylin ile Ilgaz'ın çocukları Mercan ile ilgili bilgiler şoke ediyor!

Ceylin Nil’i ifadesini almak için emniyete getirir. Ancak bundan sonrası Ilgaz için de Ceylin için de oldukça zorludur. Bir yandan içlerinde taşıdıkları acıyla mücadele ederken bir yandan da mesleki olarak üstlerine düşen görevleri yerine getirmek zorundadırlar. Ve bu durum ikisini yine farklı fikirlerde oldukları için karşı karşıya getirir. Yekta Nil’in tahmin ettiğinden çok daha fazla sır sakladığını öğrenmek üzeredir. Merdan’ın bakımevine yerleşmesinin altında kimsenin tahmin edemeyeceği bir sebep vardır. Çınar ve Parla ilişkilerindeki bazı sorunları görmezden gelmekte zorluk çekerler. Ilgaz bulduğu delillerin peşinden koşar ve Nil’le ilgili hiç beklemediği bir gerçeğe ulaşır. Bu durum onu yine Ceylin’e iter. Ne olursa olsun birbirlerinden kopamazlar ve aynı noktada buluşurlar; yani her şeyin başladığı, kalplerine bu acıyı yerleştiren yerde. Ancak “gerçek” onların tahmin ettiklerinden çok farklı ve çok uzaktadır.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!