Yanımda Kal filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler? Yanımda Kal oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Yanımda Kal filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler Yanımda Kal oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2022 15:04

Yanımda Kal filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Kanal D yayın akışında bu akşam Yanımda Kal filmi de yer alıyor. Film saat 00:15’te başlayacak. Peki, Yanımda Kal filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Yanımda Kal filmi bu akşam televizyon ekranlarında yeniden yayınlanacak. Kanal D yayın akışında yer alan Yanımda Kal filminin çekimleri İstanbul ve Sapanca'da gerçekleştirildi.

YANIMDA KAL FİLMİ OYUNCULARI

Yanımda Kal filmi oyuncuları arasında Çağlar Ertuğrul, Meriç Aral, Murat Aygen, Nilay Duru, Ege Aydan, Levent Sülün gibi isimler yer alıyor.

YANIMDA KAL FİLMİ KONUSU

Emir Kurt, genç bir iş adamıdır. İşçi sınıfı bir aileden gelen Emir’in hayatı çalışmakla geçer. Hayatındaki her şeyi geri plana atıp gece gündüz çalışarak sahip olduğu konuma ulaşır. Önemli bir yatırım bankasında çalışan Emir’in kendini sadece işe adaması onun insanlarla ilişki kurmakta zorlanmasına neden olur. Hayatı sadece işten ibaret olan Emir’in yaşamı Zeynep ile karşılaşması ile bambaşka bir hal alır. Zeynep, sokak şarkıcısı olan, neşe dolu genç bir kızdır. Bir tesadüf sonucu bir araya gelen Emir ve Zeynep kısa sürede birbirlerinin vazgeçilmezi haline gelir. Emir, Zeynep ile adeta hayata yeniden başlamıştır. Ancak çiftin bu mutluluğu Zeynep’in amansız bir hastalığa yakalanması ile yarım kalır. Çağlar Ertuğrul, Meriç Aral, Murat Aygen

BAKMADAN GEÇME!