Yalancı dizisi uyarlama mı, konusu ne?

Güncelleme Tarihi:

Yalancı dizisi uyarlama mı, konusu ne
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2021 17:44

Yalancı dizisi uyarlama mı sorusu, pek çok seyircinin araştırdığı husus olmaya başladı. Ekranlardaki macerasına yeni başlayan Yalancı dizisinin başrolünde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci yer alıyor. Peki, Yalancı dizisi uyarlama mı, konusu nedir? İşte, o dizi hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Yalancı dizisi konusu ve uyarlama olup olmadığı ile gündemde yer alıyor. Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan dizide, birbirinden önemli isimler rol alıyor. Yalancı dizisi Liar adlı İngiliz dizisinden uyarlamadır. Joanne Froggatt, Ioan Gruffudd, Zoë Tapper, Warren Brown, Richie Campbell ve Jamie Flatters gibi oyuncuların yer aldığı Liar dizisi 2 sezondur ve toplamda 10 bölümdür.

YALANCI DİZİSİ KONUSU NEDİR? 

Deniz öğretmen (Burçin Terzioğlu) ile cerrah Mehmet Emir (Salih Bademci) keyifli görünen bir akşam yemeği yiyorlar. O gece bir şeyler yaşanıyor ama sadece ikisi biliyor neler olduğunu. Her ikisi de sabah farklı bir duyguya ve farklı bir gerçeğe uyanıyor. Tam da o sırada insanın içine bir şüphe düşüyor aslında! Birisi yalan söylüyor ama hangisi? Hangisi suçlu, hangisi masum? Hangisi doğru söylüyor, hangisi yalancı? Adeta bir tenis maçı izler gibi iki taraf arasında gidip gidip geleceğimiz bir hikaye bizi bekliyor. Aynı geceyi iki taraf da farklı şekillerde anlatıyor, farklı şekillerde görüyor. İnandıkları gibi. Yalan hiç bu kadar gerçek görünmemişti. Yalancı… İki Taraf, Tek Doğru!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!