Vuslat'ın 32. bölüm fragmanları yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Vuslatın 32. bölüm fragmanları yayınlandı Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2019 22:53

TRT 1'de izleyiciyle buluşan ve başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan ile Mehmet Özgür'ün paylaştığı Vuslat dizisi, 16 Aralık Pazartesi akşamı 32. bölümüyle ekranlarda olacak. Gözler şimdi sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacağında. Peki, Vuslat'ın 32. yeni bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı

Pazartesi akşamları ekranlara gelen Vuslat dizisinin 32. bölüm fragmanları yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un oturduğu, senaryosunu ise Betül Yağsağan'ın kaleme aldığı Vuslat'ın bu haftaki bölümü heyecan dolu olacak. İşte, Vuslat'ın 32. bölüm fragmanları...

Vuslat'ın bu haftaki bölümünde;

Salih, Satranc-ı Urefa’nın asıl kıymetini Aziz’e farklı bir şekilde anlatır. Aziz’in yürüdüğü yolda şüphelerinden arınması için onu kendi ateşiyle baş başa bırakır. Yaşananlardan sonra Salih Baba’nın dükkanının kapısı Aziz’e kapalıdır artık. Aziz’in yüzüne kapanan tek kapı hakikat yolunun kapısı değil, sevdiğinin de kapısıdır. Faik’in itirazıyla beraber Aziz ve Feride aşkı yeni bir dönemece girer. Bu sıkıntılı süreci sabır ve inançla geçmek zorundadırlar. Hem minyatürü bulmaları hem de ailelerinin karşılarına çıkardıkları engelleri aşmaları gerekmektedir.

Haberin Devamı



Holdingte ağırlığını hissettirmek isteyen Tahsin, işlerin kontrolünü ele geçirmek için düğmeye basar. Ona göre Aziz’e mesaj vermenin en kısa yolu Feride’ye cephe almaktan geçer. Ancak Feride’ye asıl darbeyi vuran, kardeşi Fırat’ın Nehir’le iş birliği yaptığını öğrenmesi olacaktır.

Kerem, ailesi için büyük bir sürpriz hazırlarken Bülent’in tuzağına düşer. Aklıyla ve kalbiyle oynayan dedesine karşı kendini savunmaya çalışır. Beklenmedik bir hamleyle yeni bir ortak bularak geçmişin sırlarının peşine düşer.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!