Veda Mektubu son bölüm: Veda Mektubu 5. son bölümde Seher'den Aslı'ya şoke eden tokat! İşte yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Veda Mektubu son bölüm: Veda Mektubu 5. son bölümde Seherden Aslıya şoke eden tokat İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2023 02:13

Veda Mektubu 5. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, Kanal D'nin sevilen dizisi Veda Mektubu'nun 27 Mart tarihli son bölümünde, Seher'in Aslı'ya attığı tokat şoke ederken, Mehmet ile annesi arasında da büyük kriz oluştu. Dizinin final anında ise Aslı'nın Ziya'ya annesiyle olan geçmişini söylemesi ekranlara damga vurdu. İşte, Veda Mektubu son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 6. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Veda Mektubu son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan Veda Mektubu'nda bu hafta Seher'in Aslı'ya olan tutumu gittikçe zorlaşırken Aslı'nın Ziya'ya bildiklerini itiraf etmesi şaşkınlık yarattı. Veda Mektubu 6. yeni bölüm fragmanı ise haftaya dizide çarpıcı anlar yaşanacağının sinyallerini verdi.

VEDA MEKTUBU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Veda Mektubu'nun 27 Mart Pazartesi günü yayınlanan beşinci bölümünde Seher, Aslı'ya tokat atıyor!

Alanur’un Ziya’yı öpmesiyle Ziya yıllar önce bir veda mektubu yüzünden üzerini örtmek zorunda kaldığı duygularıyla kendisini bir savaşın içinde bulur. Aslı’nın da bu olaya şahit olması onu derinden etkiler ve bunu kimse ile paylaşamaz. Bunun yanında geleneklerine bağlı Karlı ailesine uyum sağlamak umduğundan daha zordur. Seher ise Aslı'ya karşı tutumunu gittikçe sertleştirir. Seher'in Aslı’ya attığı tokat ise bomba etkisi yaratır. Mehmet ile annesi arasında da büyük kriz yaratır. Mehmet karısının yanında olurken Mina karıştığı olay sonrası Aslı’dan yardım istemiştir. Bu durumu öğrenen Alanur’un eline Seher’e karşı kullanması için bir koz verirken olayın duyulması Karlı ailesini yeniden karıştıracaktır.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Veda Mektubu 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Aslı'ya büyü yapıyorlar!

Seher, Aslı ve Mehmet'in arasını açmak için elinden geleni yapar. Mehmet, Ziya ile Alanur arasında yaşananlar hakkında konuşmak için Alanur'un yanına gider ama Alanur onu tersler ve kapı dışarı eder. Aslı ise yatağında kendine yapılan büyüyü bulur. Öte yandan Hatice'de Mehmet'e olan aşkı için Aslı'ya büyük bir kin besler ve bu kini yüzünden Aslı'yı zehirlemeye çalışır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!