Vatanım Sensin 26. bölüm fragmanı yayında: Leon kurşuna mı dizilecek?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 26. bölüm fragmanı yayında: Leon kurşuna mı dizilecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 10:43

Vatanım Sensin 26. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle final yaparak kafalarda soru işareti bırakan Vatanım Sensin 'in yeni bölüm fragmanına Leon için verilen infaz kararı damga vurdu. Vatan hainliğiyle suçlanan Leon öldürülecek mi? Cevdet ve Tevfik arasında neler yaşanacak? Vatanım Sensin 26. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ilk ipuçları detayda!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran tarihi dizisi Vatanım Sensin'in 4 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak olan 26. bölümünde Cevdet, Tevfik ile ilgili öğrendiği gerçeğin şokunu üzerinden atmaya çalışırken; vatan hainliğiyle suçlanan Leon için karar verilecek. Peki, Leon infaz mı edilecek?

 Cevdet, kendisini sırtından vuranın Tevfik olduğunu öğreniyor! Azize'nin boynundaki kolyeyi Selanik'in satıldığı andan hatırlayan Cevdet, kendisini sırtından vuranın Tevfik olduğunu öğrenir. Azize'ye durumdan haberdar ederken, aslında Azize'ninde gerçeği biliyor olması şaşkınlık yaratır. Cevdet, o öfkesi ile oracıkta Tevfik'i öldürmek istemesine rağmen kendisini zor tutar. Leon için infaz kararı mı çıkıyor? Hilal ve Leon aşkı için bir son mu yaklaşıyor? Vatanım Sensin heyecan dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Silahların Afyon’a gönderilmesi, Yunan Ordusu’nu etkilediği kadar İngiliz Charles Hamilton’I da düşündürür. Hamilton, İzmir’de bir iç isyan çıkartarak, Türk halkının karşı karşıya gelmesini sağlar. Bu uğurda halktan seçtiği bazı kişilerle iş birliği yaparken, kendisiyle uzlaşmaya uzak olanlara bombalı saldırılar düzenler. Mustafa Kemal Paşa’nın güçlenmesini istemeyen Hamilton, İzmir’de karmaşa çıkmasını arzu eder. Bu uğurda en büyük yardımı, Miralay Tevfik’ten alır.

İzmir’de çıkan iç isyan, Ankara’da da yankılanır. Mebus Rıza Bey, İzmir’e giderek çıkan iç isyanı bastırma niyetindedir. Mustafa Kemal Paşa ise, Meclis-I Mebusan’da Misak-ı Milli kararlarının tanınmasını ister. Rıza Bey, daha sonra İzmir’den İstanbul’a gidecektir. Mebusların başına gelenler, Rıza Bey’in de korunması gerektiği gerçeğini ortaya çıkar. Mustafa Kemal Paşa, Milis Müfreze Komutanı Kara Fatma’yı görevlendirir. Kara Fatma, Yüzbaşı Yakup ve Cevdet ile birlikte hareket eder.

Öte yandan Yunan Teğmen Leon’un, Yunan Ordusu’na ihanet ettiği ortaya çıkar. Yunan Kumandan Vasili ve Veronika’nın büyük şaşkınlıkla karşıladığı bu habere karşı gereken yapılır ve her yerde cezalandırılmak üzere Leon aranır. Leon için tek bir yol vardır; o da İzmir’den kaçmaktır. Bunu tek yapamayacağını anlayan Leon’un yardımına, büyük sevdaya düştüğü Hilal yetişir. Hilal, Leon’u sağ salim İzmir’den kaçırmanın peşindedir. Ağabeyi Ali Kemal de yardımcı olur. Fakat Mehmet, buna izin vermeye yanaşmayacaktır. Hilal ile Leon’un birbirlerini savunmasını anlayamayan Mehmet, intikam için büyük bir fırsat yakalamıştır.

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYINIZ

 

BAKMADAN GEÇME!