Vatanım Sensin 42. son bölümünde göz dolduran anlar! Azize geri döndü

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 42. son bölümünde göz dolduran anlar Azize geri döndü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2018 09:23

Vatanım Sensin 42. son bölümü izleyicilerin gözlerini dolduracak sahnelere yer verdi. Görev icabı Azize'den uzak tutulan Cevdet, bir baskın esnasında Azize ile karşılaşmıştır. Bu anları yaşadığına inanamayan her iki taraf da Vatanım Sensin son bölümünde göz yaşlarına boğulmuştur. İşte, tüyleri diken diken edip yürekleri dağlayacak Vatanım Sensin son bölümü ve yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Vatanım Sensin son bölümü ile heyecan dolu dakikaların yanı sıra, duygusal anlar yaşattı. Azize ile Cevdet sonunda birbirlerine kavuştuğu bölümde, Hilal ile Leon ise birbirlerine daha fazla yakınlaşmaya başlamıştır. Filippos ise oğlu sayesinde bu durumu öğrenmeye çok yakındır. İşte, tüm bunların yaşandığı Vatanım Sensin son bölümü ve sonrasında merak edilen yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Vatanım Sensin'in son bölümünde; Tevfik’i öldürmeye hazırlanan Cevdet, itiraf sonrası şaşkına döner. Tevfik, Cevdet’in kendisini öldüremeyeceğini savunur. Zira Azize’nin yaşadığını ve yerini sadece onun bildiğini ifade eder. Bu hakikat, Cevdet’i harekete geçirir. Azize’ye kavuşmak için herkesi karşısına almaya hazırdır. Tevfik’in söylediği konuma giden Cevdet, onu kurtarmak için başına gelebilecek her türlü tehlikeye karşı göğüs gerecektir.

Haberin Devamı

Cevdet, öğrendiği hakikati İngiliz Hamilton’a da söyler. Charles Hamilton, Tevfik’in yaptığı bu itiraf sonrası tüm savaş planının bozulacağını düşünür. Cevdet’in gizli vazifesine devam edemeyeceğini düşünen Hamilton, yeni bir hamle yapmaya hazırlanır.

Yakalanan Dağıstanlı ise yeniden eski günlerine dönebilmek için harekete geçmeye hazırlanır. Milli mücadele için yeni girişimler planlanır.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!