Vatanım Sensin 11. bölümde diziye yeni isim! Sevilen oyuncu tarihi dizide

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 11. bölümde diziye yeni isim Sevilen oyuncu tarihi dizide
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 16:06

Vatanım Sensin yayınlanan 11. bölüm fragmanıyla izleyicilerine önemli bir ipucu verdi. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Selma Ergeç, Halide Edip Adıvar rolüyle tarihe diziye katılıyor. Vatanım Sensin'e dahil olduğu ilk bölümde halka umut olacak önemli bir konuşma yapıyor! Tarihe ışık tutan sahneleriyle kısa sürede büyük bir kitlenin beğenisini kazanan Vatanım Sensin 11. bölüm fragmanı ve son bölümden kısa bir hatırlatma!

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının izleyiciler tarafından vazgeçilmez dizisi haline gelen Vatanım Sensin 11. bölüm fragmanıyla izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşatacak. Herkes tarafından ilgiyle takip edilen ve sevilen dizi Vatanım Sensin yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Halide Edip diziye dahil olacak ve halka öenmli bir çağrıda bulunacak. Halide Edip, tarafından bir halka umut olacak önemli bir konuşma gerçekleşecek. İşte, Vatanım Sensin 11. bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Cevdet ve Azize, kızları Hilal'in Yunan Cephaneliğini patlatmak suçundan tutuklandığını duyunca sarsılırlar. Hilal'in tutuklanması, Cevdet'i kurtarmak adına Mehmet'i ateşe atan Eşref için de sürpriz olur. Vasili'nin Hilal için idam kararı vermesi ise herkesi şaşkına çevirir. Kendi işlediği suçtan ötürü kızının idam edilecek olması Cevdet'i kahreder.

Haberin Devamı

Silahların yerini bilen Azize'nin Ölmez Hasan'dan Cevdet'e dair duyduğu sözler kafasını karıştırmıştır. Tevfik ise silah pazarlığında son aşamaya gelmiştir.

DİZİNİN HİKAYESİ

Azize üç çocuğu ve kayınvalidesi ile zorlu bir mücadelenin içinde bulur kendini... Canından çok sevdiği kocasının yokluğuyla ve savaş yıllarının zorluklarıyla mücadele ederek yetiştirir çocuklarını.

1919 yılında, Yıldız güzeller güzeli, gözü yükseklerde bir genç kız, Hilal ise memleket sevdalısı mücadeleci bir genç kız olmuştur. Ali Kemal ise gönlündeki aşk acısıyla ve kendisine dair öğrendiği hazin sırla yaşamaya çalışan serseri bir mayın gibidir. Azize her birinin dertleriyle uğraşmaya çalışırken, İzmir’in Yunanlılar tarafından işgal edileceği haberi ile sarsılırlar. Oysa bu işgal onlara yıllar önce kaybettikleri birini geri getirecektir. Ama hiç ummadıkları bir şekilde...

Üst üste mağlubiyetle biten savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin, en son ve en büyük sınavına hazırlandığı 1919 senesinin baharı, Azize ve Cevdet'in de hayatlarında yeni bir dönemi başlatacaktır.

Görünür ve görünmez düşmanların gölgesinde, yolları tekrar kesişecek, hayatları bu kesişme yüzünden alt üst olacaktır. Zaferler ve mağlubiyetler görecekler, ayrılıklar ve kavuşmalar yaşayacaklar, umudun ve buhranın ateşiyle yanacak ve gerçek sevginin, gerçek vefanın, gerçek ihanetin ne olduğunu öğreneceklerdir. Cevdet ve Azize'nin hikayesi, küllerinden doğan yepyeni bir ülkenin kaderiyle bir yazılacaktır.

Haberin Devamı

Vatanım Sensin ; Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların,  her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesidir bu... 

BAKMADAN GEÇME!