Uzaydan Gelen Fırtına (Goestorm) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Uzaydan Gelen Fırtına (Goestorm) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2023 17:54

Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Uzaydan Genel filmi 19 Temmuz Çarşamba akşamı Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. 2017 yapımı filmin yönetmen koltuğunda Dean Devlin oturuyor. Filmde hava koşullarını kontrol eden bir uydu sistemi aniden bozulunca bir bilim insanı, Dünya'da gerçekleşebilecek iklim felaketini önlemek için zamanla yarışmak zorunda kalır. Peki, Uzaydan Gelen Fırtına filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

19 Temmuz Çarşamba günü Atv’de yayınlanan Uzaydan Gelen Fırtına filmi konusu ve oyuncuları ile ekran karşısındakilerin dikkatini çekmeyi başardı. Filmin oyuncuları arasında Andy Garcia, Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish gibi isimler yer alıyor. Filmde dünyanın bir manyetik fırtına sonucunda yok olmasını önlemek amacıyla verilen mücadele heyecanlı bir anlatımla izleyiciye aktarılıyor.

UZAYDAN GELEN FIRTINA KONUSU

Dünyadaki iklim değişikliği, insan ırkını tehdit eder hale gelince ülkeler bir araya gelerek Dutch Boy adı verilen bir iklim kontrol sistemi oluşturmuştur. Dünyanın her yerini saran uydulardan oluşan bu sistem doğal afetleri önleme ve hava durumunu kontrol etme görevini 2 yıl başarıyla sürdürdükten sonra yaşanan teknik bir arıza, her şeyi alt üst eder. Dünyanın bir manyetik fırtına sonucunda yok olmasını önlemek için birilerinin uzaya giderek uydulardaki sorunu çözmesi gerekecektir.

Haberin Devamı

UZAYDAN GELEN FIRTINA OYUNCULARI

Andy García      

Gerard Butler

Jim Sturgess

Abbie Cornish

Alexandra Maria Lara

Daniel Wu

Eugenio Derbez

Amr Waked

Adepero Oduye

Robert Sheehan

Richard Schiff

Ed Harris

 

BAKMADAN GEÇME!