Unutursam Fısılda filmi nerede çekildi? Unutursam Fısılda filmi oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Unutursam Fısılda filmi nerede çekildi Unutursam Fısılda filmi oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2022 11:47

2014 yılında vizyona girmiş olan Unutursam Fısılda filmi ekranlara geliyor. Beyazperdede büyük yankı uyandıran filmin yönetmenliği ve senaryosu Çağan Irmak'a ait. Alzheimer hastalığına yakalanan eski bir pop sanatçısının anılarınının anlatıldığı film, başarılı oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Peki, Unutursam Fısılda filmi nerede çekildi? İşte, Unutursam Fısılda oyuncuları ve konusu...

Haberin Devamı

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsur ve usta oyuncu Hümeyra'nın yer aldığı Unutursam Fısılda filmi televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Ünlü senarist Çağan Irmak'ın hafızalarda yer eden filmlerinden Unutursam Fısılda, 2014 yılında vizyona girdiği tarihlerde yüksek bir hasılata ulaşmıştı. Peki, Unutursam Fısılda filmi nerede çekildi? İşte filmin detayları...

UNUTURSAM FISILDA FİLMİ KONUSU

Sağlık lisesinden yeni mezun olup, kasabanın sağlık ocağında hemşireliğe adım atan Hanife ve aykırı kızı kardeşi Hatice, küçük ve kendi halinde, muhafazakâr bir kasabada yaşamaktadırlar. Hanife ne kadar çekingen ve içine kapanıksa, Hatice bir o kadar haylaz, laf dinlemez ve başına buyruktur. Edebiyata meraklı Hanife kimselere göstermeden bir şiir defteri tutarken, Hatice çevresindeki herkesi unutacak kadar şarkı söylemeye tutkundur. Bir gün yeni atanan kaymakamın oğlu Tarık kasaba merkezine gelir ve iki kız kardeşin hayatı o günden sonra tamamen değişir.

Haberin Devamı

UNUTURSAM FISILDA FİLMİ OYUNCULARI

Çağan Irmak'ın yönetmenliğini üstlendiği Unutursam Fısılda filmi oyuncuları arasında Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür, Hümeyra, Işıl Yücesoy, Kerem Bürsin gibi başarılı isimler yer alıyor.

UNUTURSAM FISILDA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Ege esintilerinin izleyenlere seyif keyfi yaşattığı Unutursam Fısılda filminin çekimleri Ödemiş'in Birgi mahallesi ve İstanbul'da gerçekleştirildi.

BAKMADAN GEÇME!