Ünlü televizyoncuya taciz suçlaması: Bana uygunsuz video gönderdi

Güncelleme Tarihi:

Ünlü televizyoncuya taciz suçlaması: Bana uygunsuz video gönderdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2024 13:50

 TV dünyasının en ünlü sunucularından biri olarak tanınan Andy Cohen'e taciz suçlaması...

Haberin Devamı

Kamera karşısına geçtiği Real Housewives of Beverly Hills adlı şovla tanınan 51 yaşındaki Brandi Glanville, Cohen'in kendisine cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürdü.

Glanville, Watch What Happens Live adlı sohbet programıyla tanınan Cohen'in kendisine 2022 yılında bir video gönderdiğini ve oradaki görüntülerin açıkça uygunsuz olduğunu söyledi.

Glenville'in iddiasına göre Cohen o videoda, Real Housewives of Beverly Hills'te rol alan bir başkasıyla birlikte olmak istediğini söylüyor. Ama bu sırada da Brandi Glanville'i düşüneceğini belirtiyor.

Glenville'in avukatının, Andy Cohen'in görev yaptığı NBC kanalına gönderdiği mektupta ünlü televizyoncunun tacizini çok daha ileri götürdüğünü de iddia ediyor.

Avukatın mektubuna göre Andy Cohen, bu videoyu gönderdiği dönemde Glanville'in de patronu konumundaydı. Bu şekilde de onun kariyerini kontrol altına allaya çalıştı.

Haberin Devamı

Avukatın mektubunda "Bu, Glanville'i tuzağa düşmüş hissettiren olağanüstü bir taciz denildi.

Andy Cohen ise bu videonun taciz değil tamamen bir şaka olduğunu, Brandi Glanville'i taciz etmediğini savundu. Hatta Twitter'da paylaştığına göre Glanville'in de o dönemde bu videoyu zaten şaka olarak algıladığını ileri sürdü.

 

BAKMADAN GEÇME!