Umuda Kelepçe Vurulmaz 12. bölüm fragmanında umutlar yok oluyor

Güncelleme Tarihi:

Umuda Kelepçe Vurulmaz 12. bölüm fragmanında umutlar yok oluyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 21:42

Umuda Kelepçe Vurulmaz yayınlanan 12. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecanlı bir bölüm izleteceğinin sinyallerini verdi. Ekranlarda başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen Umuda Kelepçe Vurulmaz yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde oldukça hareketli dakikalar yer alacak. Yeni bölümde sahile vuran Onur yaşlarındaki ve eşkalindeki erkek cesedi de artık elde kalan son umutları yok ediyor. İşte, Umuda Kelepçe Vurulmaz 12. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Ekranların izleyenler tarafından oldukça beğenisini kazanan aksiyon dolu dizi Umuda Kelepçe Vurulmaz 12. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizinin yeni bölümü perşembe akşamı izleyici karşısında olacak. Dizinin yeni bölümünde ilginç gelişmeler yaşanacak. Yeni bölümde Fırat ve Ceren olanlardan kendilerini sorumlu tutarlar. İnci ise kahroluyordur. İşte, Umuda Kelepçe Vurulmaz 12. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Onur denize düşmüştür ve onca aramaya rağmen bulunamamıştır. Sahile vuran Onur yaşlarındaki ve eşkalindeki erkek cesedi de artık elde kalan son umutları yok etmiştir. Fırat ve Ceren olanlardan kendilerini sorumlu tutarlar. İnci ise kahroluyordur. Onur’a sahip çıkamadığını düşünüyordur. Bütün masumlar kendilerini suçlaya dursun, Onur’un ölümünü kabullenen Perihan için bu durum hem acılı hem de karşı konulamaz bir öfkeye dönüşür. Ceren ve Fırat’a en büyük zararı aileleri üzerinden verir ancak bununla yetinmez. En ağır darbeyi vuracaktır Perihan çünkü kaybedecek hiçbir şeyi yoktur. Oğluna kavuşmadan önce beraberinde de birçok canı kendisiyle götürecektir...

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Onur çarpıp öldürdüğü çocuğun kim olduğunu öğrendikten sonra müthiş bir korkuya kapılır. Eğer Fırat kendisinin kim olduğunu öğrenirse olabileceklerden öyle çok korkar ki bu korku onun dönüşü olmayan kararlar almasına sebep olur. Fırat ve Ceren her şeyden habersiz onca olumsuzluğa karşı dimdik durmaya çalışırken Onur’un en ağır hamlesi ile karşı karşıya kalırlar. Ceren için hayatını bile hiçe sayacaktır Fırat. Bu uğurda her şeyini kaybetmeyi göze almıştır.İnci ve Emir de okulla ilgili bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolculuk bütün aksilikleri beraberinde getirse de aslında yakınlaşacakları en güzel anlar olacaktır.

Umuda Kelepçe Vurulmaz Perşembe 20.00'de FOX'ta!

BAKMADAN GEÇME!