Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde şoke eden anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde şoke eden anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 23:34

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Merve Serhan'ı geri kazanmak için türlü yollar denedi. Bu arada Sarmaşık ahalisi Serhan'ın evi terkettiğini öğrendi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde gerilim ve heyecan dolu anlar yer aldı. Son bölümde büyük yüzleşme gerçekleşti. Merve ve Oya... Hemen arkasından Pelin gelip Oya'ya sordu; "Serhan'la birlikte misiniz?" Pelin, Oya'nın ağzından laf almak için enfes bir yola başvurdu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Sevgililer günü... Herkes kendince kutlama derdinde... Merve Serhan'ı geri kazanmak için türlü yollar deniyor. Bu arada Sarmaşık ahalisi Serhan'ın evi terkettiğini öğreniyor! Aksaklar yıkılıyor mu? Merve bu işin altından nasıl kalkacak? Büyük yüzleşme gerçekleşiyor. Merve ve Oya... Hemen arkasından Pelin gelip Oya'ya soruyor; "Serhan'la birlikte misiniz?" Pelin, Oya'nın ağzından laf almak için enfes bir yola başvuruyor. Ufak Tefek Cinayetler Olayların ard arda patladığı, skandallar içeren yeni bölümüyle Salı akşamı Star'da...

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!