Üç Kız Kardeş yeni sezon ilk bölümde (17. bölüm) Türkan'ı şoke eden görüntü! İşte Üç Kız Kardeş son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş yeni sezon ilk bölümde (17. bölüm) Türkanı şoke eden görüntü İşte Üç Kız Kardeş son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2022 02:15

Üç Kız Kardeş 17. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Yeni sezonuyla yeniden izleyici ile buluşan Kanal D'nin fenomen dizisi Üç Kız Kardeş'in 13 Eylül tarihli bölümünde , Mine’den öğrendiği Somer ve Mine’ye dair gerçeklerle yıkılan Nesrin'in geçmişinde Dönüş’le ilgili yaşadığı travmalara zihnen yolculuk etmeye başlaması çarpıcı gelişmelerden oldu. Özer, bir zamanlar terk ettiği oğluyla yüzleşirken Türkan'ın Mine ve bir bebekle Somer'i görmesi ekranlara damga vurdu. İşte, Üç Kız Kardeş son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi “Üç Kız Kardeş” yeni yayın dönemi 13 Eylül Salı günü başladı. Nesrin'in fenalaşması ile sezon finali yapan dizide Mine'nin bebeği dünyaya getirmesi dikkat çekerken, Somer'in Mine ve bebeğe sahip çıkıp çıkmayacağı merak uyandırdı. Dizinin 17. bölümünü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Üç Kız Kardeş 13 Ağustos Salı akşamı yayınlanan 17. bölümde Somer, herkesi şaşkına çeviren bir harekette bulunuyor. 13 Ağustos Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş 17. bölümünde neler oldu? Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Türkan, gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor!

Haberin Devamı

Mine’nin Somer’in bebeğini dünyaya getirmesi, dolu dizgin giden Somer ve Türkan’ın aşk hayatını etkiler. Mine’nin planı bebeğiyle birlikte Somer’in kalbini de hayatını da yeniden kazanmaktır. Mine, Somer’i elde etmek için Nihat’ın varlığını Somer’i kışkırtmaya yönelik kullanır. Nihat, bebek uğruna Mine’ye de zarar vermeye kalkınca Somer, Mine ve bebeğini sahiplenmek durumunda kalır.

Nesrin’in, Mine’den öğrendiği Somer ve Mine’ye dair gerçekler Nesrin’i yıkar. Nesrin, geçmişinde Dönüş’le ilgili yaşadığı travmalara zihnen yolculuk etmeye başlayınca bütün aile Nesrin’in etrafında seferber olur.

Derya, Fatih’ten öğrendiği üzere Fatih’in kendi öz babası olduğunu düşünürken bir yandan da yeni bir hayata başlamanın eşiğindedir. Serdar ve Derya, üniversitede istedikleri bölümü kazanmıştır. Bu öğrenim hayaline bir tek Dönüş eşlik edemez.

Özer, bir zamanlar terk ettiği oğluyla yüzleşmek zorunda kalır. Özer’in oğlu Mustafa Korman, Ayvalık’a gelir.

Somer, Mine ve bebeğine sahip çıkacak mı? Nesrin’in yaşadığı travma Dönüş’ün annesiyle ilgili gerçekleri öğrenmesine neden olacak mı? Mustafa, babası Özer’den talep ettiklerini alabilecek mi?

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberin Devamı

Nesrin'in hafızası oldukça kötü durumdadır. Sadık karısına hakim olmaya çalışırken zorlanır. Evde hüzünlü bir hava hakimdir. Somer ve Türkan cephesinde de işler karışmıştır. Mine evdeki yerini sağlamlaştırmaya çalışır.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!