Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı | Üç Kız Kardeş 73. son bölüme damga vuran sahne: Somer Adnan'ın kara kaplı defteri buldu! İşte yeni bölüm fragmanı...

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı | Üç Kız Kardeş 73. son bölüme damga vuran sahne: Somer Adnanın kara kaplı defteri buldu İşte yeni bölüm fragmanı...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2024 02:44

Üç Kız Kardeş 73. son bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında salı akşamları seyirci karşısına çıkan Üç Kız Kardeş'in 6 Şubat tarihli son bölümünde, kızlarının istediklerini alabilmek için çalışmaktan başka çaresi olmayan Somer, inşaatta günlükçü olarak işe başlarken, Özer'in hapishanede verdiği sınav dikkat çekti. Dizinin final sahnesinde ise gizlice malikaneye giren Adnan’ın odasında araştırma yapan Somer'in kara kaplı defteri bulması son bölüme damga vurdu. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Rüçhan'ın oğlu ile yüzleşmesi çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 74. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan Üç Kız Kardeş'in 6 Şubat'ta yayınlanan 73. son bölümünde, İrfan’dan Sadık’ın Müjgan ile birlikte çıktığını öğrenen Dönüş, sahilde babası ile Müjgan’ı sarmaş dolaş görünce yıkıldı. Somer'in Adnan’ın odasına girerek defteri bulması da ekranlara damga vurdu. İşte, Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı ve 73. son bölümde yaşananlar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rüçhan henüz oğlundan bir iz bulamazken; Kartal, Rüçhan’a oğlunu getirme sözü verir. Türkan’ın rahatsızlanmasıyla dersini alan Somer, daha akıllıca hareket etmeye başlayarak, Türkan’ın vesilesiyle, gerçekleri öğrenmek adına önce babasıyla konuşmaya gidip yapılan yolsuzlukların peşine düşüp, babasını kurtarmayı kafasına koyar.

Haberin Devamı

Derya ve Kartal cephesinde imkansız aşkın tohumları çoktan ekilmiştir, yaşananların etkisinde birbirlerinden uzak kalmaya çalıştıkça çıkmaza girerler. Türkan, Derya’dan iyice işkillenmeye başlar. Sevilay ve Adnan’ın iş birliği devam ederken ortaya çıkan kara kaplı defter Özer’in çıkış bileti mi olacak? Yoksa Adnan’ın başına yeni işler mi açacak?

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Üç Kız Kardeş 74. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Rüçhan, oğluyla tanışıyor!

Somer ve Rüçhan, Özer'in kalp krizi geçirip hastaneye kaldırıldığı haberini duyunca adeta deliye döner. Somer çıldırır ve Özer'in başına gelenlerin sorumlusunun Adnan olduğunu bilir. Öte yandan Adnan, Rüçhan'a oğlunu bulduğunu söyler ve bir çukuru işaret eder. Çukurun içinde Kartal'ı gören Rüçhan şaşkınlığını gizleyemez.

Üç Kız Kardeş yeni gününde yeni bölümüyle 17 Şubat Cumartesi 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!