Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı | Üç Kız Kardeş 56. bölümde Türkan ve Somer arasında hesaplaşma! İşte Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı | Üç Kız Kardeş 56. bölümde Türkan ve Somer arasında hesaplaşma İşte Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2023 02:29

Üç Kız Kardeş 56. son bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında salı akşamları seyirci karşısına çıkan Üç Kız Kardeş'in 3 Ekim tarihli son bölümünde Rüçhan’ın planladığı gibi tüm aile Dönüş için yemekte bir araya gelirken Evlenmekten vazgeçen Türkan'ın kararı dikkat çekti. Dizinin final anında ise Somer ve Türkan'ın hesaplaşması ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nun kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş'in 3 Ekim akşamı yayınlanan 56. son bölümünde, Dönüş'ün yanında olmayı seçen Türkan, nikaha gitmedi. Kiraz ile Defne'nin okuldaki kavgası eski eşler Somer ile Türkan'ı bir kez daha karşı karşıya getirirken, yeni bölüm fragmanında Somer'in Türkan'ı öpmesi dikkat çekti.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Türkan, Somer'in gerçeği öğrenmemesini ister. Kartal'la evliliğini saklayan Türkan, Somer'in öğrenmesiyle Defne'den uzak kalacağını düşünür.

Türkan, Mine'ye üzüldüğünü ve aynı durumda olmaktan son derece korktuğunu Somer'e itiraf eder. Somer ise Mine'nin sadece Kiraz'ın annesi olduğunu ancak kendisinin sevdiği kadın olduğunu söyleyen Somer, Türkan'a olan aşkını bir kez daha itiraf eder. Mine, Türkan'a Kiraz'ı görebilmek için yalvarır. Türkan bir anne olarak vicdanını susturamaz. Mine, sonunda Türkan'ı ikna etmeyi başarır ve Kiraz'ı görür. Peki Somer, bu durumu öğrenince ne yapacak?

Haberin Devamı

Kartal, Türkan’la olan durumunu kimseden gizlemek istemiyor, Türkan ise bunun gizli kalmasını istiyordu. Bu yüzden birbirlerini incitiyorlardı. Kiraz'ın Mine'nin yanına gittiğini ve Türkan'ın bu duruma öncülük ettiğini öğrenen Somer, Türkan'ın evine adeta baskın yapar. Peki Somer, orada Kartal'la karşılaşacak mı?

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Üç Kız Kardeş 57. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer birbirlerine karşı koyamıyor!

Somer, Türkan'a birbirlerini ne kadar çok sevdiklerinden söz ediyor. Türkan ise Somer'in söylediklerine itiraz etmiyor. Defne ise Kartal'ı babası olarak görmeye başlıyor. Ancak Türkan, Defne'ye Kartal'ın babası olmadığını söylüyor ve kızıyor. Diğer taraftan Rüçhan, Defne ve Türkan'ı ailesi olarak gören Kartal'a sert çıkıyor ve onun ailesinin toprağın altında olduğunu söylüyor. Tüm bunlar yaşanırken Türkan ve Somer birbirlerine karşı koyamıyor!

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle salı 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!