Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı! Üç Kız Kardeş 35. son bölümde Rüçhan'ın intikamı damga vurdu...

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı Üç Kız Kardeş 35. son bölümde Rüçhanın intikamı damga vurdu...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2023 02:07

Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı yayınlandı. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş'in 17 Ocak tarihli son bölümünde Türkan’ın tedavisinin sonuç vermeye başlaması, yeniden anne olması yönünde Somer ve Türkan'ı heyecanlandırırken, Rüçhan, Türkan’ı, Sevilay konusunda kontrol edemeyeceğini anlayınca farklı yollardan canını yakmaya girişti. Dizinin final anında Somer'i ve Özer'i de yanına alarak Mine'nin evine akşam yemeğine giden Rüçhan'ın intikamı ekranlara damga vurdu. İşte, Üç Kız Kardeş son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan dizinin 35. bölümünde, Rüçhan, Türkan'ın Sevilay'la olan ortaklığını bitirmemesinin ardından Türkan'a resmen savaş açarken, dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Somer ve Türkan doktor kontrolünde umut olacak şeyler duyar. Rüçhan ve Sevilay ilk defa yüzleşirler. Nesrin ve Sadık, Dönüş’ün donör olmasını engellemeye kararlıdır. Bu konuyla ilgili Fatih’in doktoruyla görüşmeye karar verirler. Fatih’in kızı ise Almanya’dan Türkiye’ye çoktan yola çıkmıştır. Türkan, Somer’e Sevilay’ın Mustafa’nın annesi olduğunu söylemek zorundadır aldıkları yeni sipariş, Türkan’ı zor bir kararın eşiğine getirir. Özer ve Mustafa arasında buzlar erimişken, Özer oğlu Mustafa’yı kazanmak için büyük bir girişimde bulunur. Rüçhan, Türkan’ı, Sevilay konusunda kontrol edemeyeceğini anlayınca farklı yollardan canını yakmaya girişir.

Haberin Devamı

Rüçhan, Türkan’ı, Sevilay konusunda kontrol edemeyeceğini anlayınca farklı yollardan canını yakmaya girişir. Sevilay'ın evine giden Rüçhan, Sevilay'ı tehdit ederek ailesinden uzak durması konusunda tehdit eder. Özer ve Mustafa arasında buzlar erimişken, Özer oğlu Mustafa’yı kazanmak için büyük bir girişimde bulunur. Somer, Mustafa'nın evine gönderdiği adamların halini görünce karşılık vermek için harekete geçer. Özer, iki oğlunun bu haline gözyaşlarıyla müdahale eder.

Nesrin de Rüçhan gibi Türkan'ın Sevilay'la ortaklığını bitirmesini ister. Ancak Türkan fena halde köşeye sıkışacaktır. Rüçhan, Türkan'ın Sevilay'la olan ortaklığını bitirmemesinin ardından Türkan'a resmen savaş açar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Üç Kız Kardeş 24 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan 36. bölüm fragmanı yayınlandı!

Haberin Devamı

Türkan Rüçhan karşısında dik duruşunu bozmamaya çalışırken Somer'i de karşısına aldığının farkına varmaz. Sevilay ile babası arasındaki ilişkiden haberi olan Somer çok öfkelidir. Bir de Türkan'ın Sevilay ile ortak iş yaptığını duyunca adeta çileden çıkar. Türkan'a karşı çok ağır sözler söyleyen Somer, Mine'yi de başka bir adamla görünce iyiden iyiye sinirlenir. Somer'in söylediklerinden sonra büyük yara alan Türkan yapayalnız kalır.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!