Üç Kız Kardeş son bölüm (72. bölüm) izleme ekranı! Üç Kız Kardeş son bölümde Rüçhan'ı şoke eden itiraf! 'Öldüğünü zannettiğiniz oğlunuz yaşıyor' İşte yeni bölüm fragmanı...

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş son bölüm (72. bölüm) izleme ekranı Üç Kız Kardeş son bölümde Rüçhanı şoke eden itiraf Öldüğünü zannettiğiniz oğlunuz yaşıyor İşte yeni bölüm fragmanı...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2024 02:22

Üç Kız Kardeş 72. son bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında salı akşamları seyirci karşısına çıkan Üç Kız Kardeş'in 30 Ocak tarihli son bölümünde, Adnan tarafından hapisten çıkarılan Sevilay, Korman Malikanesi’ne yerleşirken, Kartal'ın Rüçhan'a yıllar önce öldüğünü sandığı oğlunun yaşadığını söylemesi ekranlara damga vurdu. Dizinin final sahnesinde ise Türkan'ın bayılması çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. Tüm bunların ardından Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 73. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan Üç Kız Kardeş'in 30 Ocak'ta yayınlanan 72. son bölümünde, Ayla’dan Sevilay’ın malikaneye yerleştiğini öğrenen Rüçhan, hemen yola çıktı. Kapıda Kartal ile karşılaşan Rüçhan, içindeki bütün öfkeyi bir çırpıda kustu. Rüçhan’ı sakinleştirmek için her yolu deneyen Kartal, onu hayatının gerçeği ile yüzleştirdi. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Somer'in Adnan'a ne yapacağı merak uyandırdı. İşte, Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı ve 72. son bölümde yaşananlar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Türkan, dağılan ve pe eden Somer'i her ne kadar toparlamaya çalışsa da Somer, çırpınmayı bırakıp pes eder. Somer, bu zor günlerden nasıl çıkacak? Kormanlar tamamen servetini ve gücünü kaybetmişken Rüçhan’ın tenezzül etmeyeceği kapılar ona kucak açar. Rüçhan, başına gelenlere isyan eder. Kartal, Derya'nın söyledikleri karşısında şok geçirir ve gerçeği kabul etmek istemez. Derya'nın anlattıklarından sonra Adnan'ın karşısına geçen Kartal, hesap sorar. Kartal, bu gerçek karşısında ne yapacak?

Adnan, Rüçhan'ın zor günlerini fırsat bilerek tüm gücünü kullanmak ister. Kormanların evini alacağını söyleyen Adnan, Rüçhan'ı bir kez daha yıkmayı planlar. Adnan, Sevilay'la plan yaparak anlaşma sağlandı. Sevilay, Adnan'a Rüçhan ve ailesine karşı destek verecek. Adnan'ın Sevilay'dan istediği şartlar neler olacak?
Kartal annesinin sağlamasını yapmaya çalışırken içten içe Adnan’ın dolduruşuna gelmeye devam ederken, bu gerçekle henüz başa çıkamayacak haldedir. Somer ise kendisini tamamen dağıtır. İki kardeş aynı mekanda kavgaya karışır. Adnan, Kartal’ı kaybetmekten korksa bile bu durumundan faydalanıp; daha da ileri gitmekten vazgeçmeyecektir. Somer ise, ailesi için çırpınırken geride bıraktığı Türkan’ın biraz geç farkına varacaktır.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 73. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş 73. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Somer, Adnan'a ne yapacak?

Türkan'ın Somer'e söyledikleri onu yeniden hayata bağlar. Somer, bir baba olarak eşinin ve çocuklarının yanında dik bir şekilde durmaya çalışır. Derya ile Kartal arasındaki çekim her geçen gün daha da güçlenir. Rüçhan çıldırır ve evini sahiplenen Sevilay'ı hırpalar. Rüçhan, Somer'den evlerini ve işlerini ellerinden alanlardan intikam almasını ister. Peki Somer, Adnan'a ne yapacak?

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle salı 20.00'da Kanal D'de!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!