Üç Kız Kardeş 47. bölüm izleme | Üç Kız Kardeş son bölümde Türkan'ın Somer ve Mine planı şoke etti! İşte yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş 47. bölüm izleme | Üç Kız Kardeş son bölümde Türkanın Somer ve Mine planı şoke etti İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2023 02:09

Üç Kız Kardeş 47. son bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında salı akşamları seyirci karşısına çıkan Üç Kız Kardeş'in 25 Nisan tarihli son bölümünde, Derya’nın gizli nikahı; üç kız kardeşi karşı karşıya getirirken, Somer’in Mine’ye gidişiyle, Mine’nin kalbinde yepyeni umut ışıkları doğdu. Dizinin final anında ise Türkan'ın, Mine ve Somer'in fotoğraflarını çekerek intikam planını devreye alması şoke etti. Tüm bunların ardından Üç Kız Kardeş 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nun kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş'in 25 Nisan akşamı yayınlanan 47. son bölümünde, Türkan'la kavga eden Somer'in Mine'ye gitmesi şoke etti. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise boşanma davasının görülmesi çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Üç Kız Kardeş 25 Nisan Salı akşamı yayınlanan 47. bölümde Türkan ve Somer, yanlış anlaşılmalar sonucunda birbirlerine çok öfkeli olsalar da Derya ve Mustafa nedeniyle tekrardan yan yana gelmek zorunda kalırlar.

Somer’in Mine’ye gidişiyle, Mine’nin kalbinde yepyeni umut ışıkları doğar. Mine, bu sefer Somer’i kaybetmemek konusunda kesin kararlıdır ve sanki Türkan hayatlarına hiç girmemiş gibi adımlar atar. Somer, Türkan'ın ne yapmak istediğini çözemez ve bu defteri tamamen kapatır. Rüçhan, Somer'in üzüntülü görüntüsünün altında yatan nedenin Türkan olduğunu öğrenir. Somer ise bu defteri kapattığını ilan eder.

Haberin Devamı

Rüçhan, Özer'in Sevilay'ın yanında kaldığını öğrenince duygularına yenik düşer. Türkan ise Rüçhan'ın yine destekçisi olur. Türkan ve Somer, yanlış anlaşılmalar sonucunda birbirlerine çok öfkeli olsalar da Derya ve Mustafa nedeniyle tekrardan yan yana gelmek zorunda kalırlar. Aralarındaki hesaplaşmalar, çok sert yüzleşmelerin yaşanmasına sebep olur. Derya’nın gizli nikahı; üç kız kardeşi karşı karşıya getirir. Aralarındaki kopmaz denilen bağ günden güne gerilirken, kardeşlikleri de böylelikle sınanacaktır.

Türkan, Somer'in Mine'nin yanında olduğunu öğrenince fotoğraf makinesiyle birlikte karşılarına çıkar. Mine, Türkan'ı karşısında görünce Somer'le daha da yakınlaşır. Türkan, Mine ve Somer'in fotoğraflarını çekerek intikam almaya çalışır ve mahkemede hesaplaşacağını açık açık söyler.

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Üç Kız Kardeş 48. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Türkan, gerçekleri Somer'in yüzüne vuruyor!

Haberin Devamı

Türkan ile Somer arasındaki ipler iyiden iyiye gerilir. Öte yandan Dönüş, bir şeylerden şüphelenmeye başlar. Rüçhan ise Sevilay'dan intikam almaya başlar. Diğer taraftan Mustafa ile evlenen Derya değişmek istemediğini söyler. Boşanmanın eşiğinde olan Türkan ile Somer'in ne yapacağı ise merak konusu.

Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle salı 20.00'da Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!