Üç Kız Kardeş 37. son bölüm izleme ekranı! Üç Kız Kardeş'in son bölümüne Somer'in boşanma kararı damga vurdu...

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş 37. son bölüm izleme ekranı Üç Kız Kardeşin son bölümüne Somerin boşanma kararı damga vurdu...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2023 02:09

Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı yayınlandı. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş'in 31 Ocak tarihli son bölümünde, Türkan'ın Somer’in tüm mesafesine rağmen onu tekrardan kazanmaya çalışırken hamile olduğunu öğrenmesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Dizinin final anında ise Türkan ile konuşmak için odaya çıkan Somer'in ayrılık sinyali vermesi ekranlara damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş 37. son bölüm full HD izleme ekranı ve bu hafta son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan dizinin 37. bölümünde, telefonla konuşarak evden çıkan Özer Bey, feci şekilde dövülerek evinin önüne bırakılırken, Somer'in boşanma kararı dikkat çekti. Somer'in ayrılık kararı karşısında Türkan'ın ne yapacağı ise merak konusu oldu.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünün özeti şöyle; Somer, Türkan’ın Sevilay’la ilgili gerçeği bilerek sakladığını düşünerek, öfkeyle telafisi olmayan sözler söyler ve soluğu kızıyla Rüçhan’ın yanında alır. Rüçhan, oğlunu safına alınca bu fırsatı değerlendirmekten çekinmez ve Somer’i Türkan’a karşı doldurmaya devam eder. Derya ve Mustafa ise iyice yakınlaşırlar. Derya, herkese ve her şeye rağmen ilişkisinin arkasında durdukça, Kalender Ailesinde de gerilim git gide yükselir. Sonunda Nesrin, Mustafa ve Sevilay’la yüzleşmek zorunda kalır.

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!