Üç Kız Kardeş 33. son bölümde Somer'i şoke eden aşk itirafı! İşte Üç Kız Kardeş son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş 33. son bölümde Someri şoke eden aşk itirafı İşte Üç Kız Kardeş son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2023 02:13

Üç Kız Kardeş 33. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş'in 3 Ocak tarihli son bölümünde Somer'in evi terk ettiğini öğrenen Mine, bu durumu fırsat bilerek kızı Kiraz ile birlikte dağ evine doğru yola çıkarken, Nesrin, Özer ve Sevilay arasındaki ilişkiyi öğrendi. Dizinin final anında ise Somer'in Mustafa ile Türkan arasındaki konuşmaya şahit olması ekranlara damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan dizinin 33. bölümünde, Rüçhan'ın Özer ve Sevilay’ı bir araya getirir ve yeni planını işletmeye başlaması dikkat çekti. Diğer yandan Mustafa'nın Türkan'dan hoşlandığını duyan Somer'in nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu. Tüm bunların ardından dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Türkan kendini affettirmek için Somer’e giderken Mine de Somer’in Türkan’la ayrılığını fırsat bilerek, Somer’in kaldığı orman evinin yolunu tutar. Dönüş, Derya’yı korumak adına ve Fatih’in kızı için kendini feda etmesi, Fatih’e yeni bir umut ışığı olur. Rüçhan, Nesrinlerin evinde Sevilay ve Mustafa’yı görünce büyük bir şok yaşar.

Haberin Devamı

Türkan Mine’nin, Somer’in karşısına çıkmasına bir anlam veremezken, Mine de Türkan’ı yeniden karşısında görmekten huzursuz olur. Somer’i kızından ayırmadan güvenini kazanmanın yollarını arar. Nesrin’in Sevilay ve Özer konusundaki şüpheleri giderek artar.

Serdar, Dönüş’ün gizli gizli bir şeylerin peşinde koştuğunu anlar ve takibe alır.

Rüçhan, Özer ve Sevilay’ı bir araya getirir ve yeni planını işletmeye başlar. Diğer yandan Mustafa, annesine baskı yapan Korman ailesinin karşısına çıkmaya karar verir. Bu karar Türkan ve Somer’i yeni bir krizin eşiğine getirir.

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Üç Kız Kardeş 10 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan 34. bölüm fragmanı yayınlandı!

Somer Mustafa'nın Türkan'a söylediklerinden sonra adeta çılgına döner! Mustafa Somer'den iyi bir dayak yer. Diğer taraftan Sevilay'ın Özer ile olan ilişkisini ayan beyan gören Rüçhan, Sevilay ile iş yapmaması için Türkan'ı sıkıştırır. Öte yandan Dönüş'ün ne yapacağını öğrenen Sadık ve Nesrin duyduklarına inanamaz.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!