Üç Kız Kardeş 31. son bölümde Somer ve Türkan arasında ipler koptu! İşte Üç Kız Kardeş son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş 31. son bölümde Somer ve Türkan arasında ipler koptu İşte Üç Kız Kardeş son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2022 02:05

Üç Kız Kardeş 30. son bölüm izleme ekranı Kanal D'nin internet sitesinden yayınlandı.  İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan ekranların fenomen dizisi Üç Kız Kardeş’in 20 Aralık tarihli son bölümünde, Türkan'ın tavırlarından şüphelenen Rüçhan'ın Kiraz'ın yerini Mine'ye söyleyip söylemediğini sorması dikkat çekerken, Sevilay'ın Korman Malikanesi'ndeki akşam yemeği çarpıcı gelişmelerden oldu. Somer'in gerçekleri öğrenerek Türkan'ın Kiraz'ı Mine'ye verdiğini öğrenmesi ekranlara damga vurdu. İşte, Üç Kız Kardeş son bölüm full HD izleme ekranı ve 32. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşan Üç Kız Kardeş'in bu haftaki bölümünde, kızının polisler tarafından alınmadığını öğrenen Somer, eve geldiğinde Türkan ile annesi arasındaki konuşmayı duyması dikkat çekti. Kızını Mine'ye teslim eden kişinin Türkan olduğuna emin olan Somer'in hesap sorması haftaya dizide çarpıcı gelişmeler yaşanacağının sinyallerini verdi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Türkan, Kiraz’ı Mine’ye teslim ettiğini Somer’e söyleyemez. Somer’in kızı adına endişe duyması Türkan’ı büyük bir vicdan azabına sürükler. Nesrin ve Nezahat, Türkan’ı bu durumda yalnız bırakmazlar. Nesrin Türkan’la barışır ve ona destek olur. Rüçhan, Somer ve avukatlar Kiraz’ı Mine’ye polisin teslim etmediğini öğrenirler. Bunu yapanın kim olduğunu öğrenmeye çalışırlarken Somer, annesinden şüphelenir. Rüçhan da Türkan’a karşı şüphe duymaya başlar. Bu Türkan’la Rüçhan arsında yeni bir gerilime neden olur. Türkan gerçeği itiraf edemez.

Haberin Devamı

Mine, Kiraz’ın aniden hastalanması üzerine hastaneye giderken Mustafa’yla yolu kesişir. Somer kızının hasta olduğunu ve Mine’nin yine çocuğuna bakamadığını Mustafa sayesinde öğrenir. Hastaneye koşup Kiraz’ı kurtarmak ister ama yine Mine’yi elinden kaçırır. Somer artık Mine’ye iyice bilenir. Kızının yerini öğrenmek için harekete geçer. Nesrin, Dönüş’le ilgili kaygısını Fatih’le konuşur. Bir yandan da Sadık’ın barışma çabalarını görür ve buna kayıtsız kalamaz. Dönüş yine onları bir araya getirir. Sadık ve Nesrin arasında sular durulup barışma sağlanacakken Fatih yeni bir krizle Sadık’ın evine gelir.

Sevilay ve Türkan, Rüçhan’ın ağır şartlarına rağmen iş sözleşmesini imzalarlar. Sevilay’ın o akşam Rüçhan’ın evinde yemeğe kalması, Özer’i çok zor durumda bırakır. Sevilay da artık Rüçhan gibi gerçeği açık etmeden restlerini ortaya koyarak kendini gösterir. Türkan, Kiraz’ın hastalanmasından sonra iyice köşeye sıkışır ve çocuğu Mine’ye teslim ettiğine pişman olur. Somer, kızını Mine’ye teslim edenin Türkan olduğunu öğrenirse çok büyük bir gerilim yaşanacağının artık farkındadır ve sona gelinmiştir.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Üç Kız Kardeş 32. Bölüm Fragmanı yayında! Somer ile Türkan arasında kriz büyüyor!

Fatih, Dönüş'le konuşmaya çalışırken Derya ve Mustafa arasında büyük gelişmeler yaşanır. Türkan, Somer'in ağır sözlerini kaldıramaz ve Somer'e tokat atar. Rüçhan, Özer'den hesap sorarken kriz geçirir. Türkan ve Somer arasındaki kriz çözülecek mi?

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!