Üç Kız Kardeş 20. son bölümde Nesrin'den Türkan'a ev hapsi! İşte Üç Kız Kardeş son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş 20. son bölümde Nesrinden Türkana ev hapsi İşte Üç Kız Kardeş son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2022 02:16

Üç Kız Kardeş 20. son bölüm izleme ekranı internetten yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş'in 4 Ekim tarihli son bölümünde, Rüçhan’ı Türkan’a şiddet uygularken yakalayan Nesrin'in kızını eve getirmesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Dizinin final anında Mine ile ilgili gerçeği öğrenen Nesrin'in Türkan'ı eve kilitlemesi ekranlara damga vurdu. İşte, Üç Kız Kardeş son bölüm full HD izleme ekranı ve 21. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Yayınlanan her bölümü ile çok izlenen ve izleyiciden büyük beğeni kazanan Üç Kız Kardeş'te bu hafta Türkan annesini ikna etmek için Somer’i sevdiğini ve Rüçhan Hanımla yaşadıkları sorunlu günlerin geride kaldığını söylerken; Türkan'ın Nesrin'e Mine'nin bebeğiyle evde kaldığını söyledikten sonra Nesrin'in verdiği karar çarpıcı gelişmelerden oldu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise heyecan dolu anlar yaşandı.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rüçhan’ı Türkan’a şiddet uygularken yakalayan Nesrin, Rüçhan’ı dinlemeden Türkan’ı elinden çekip alır ve baba evine götürür. Somer, Türkan’ı alıp yanına getirmek istese de Nesrin buna izin vermez. Türkan annesini ikna etmek için Somer’i sevdiğini ve Rüçhan Hanımla yaşadıkları sorunlu günlerin geride kaldığını söyler. Fakat Nesrin ikna olmaz. Uzun bir aradan sonra Nesrin’in yeniden yerine gelen hafızası aileyi sevince boğar. Sadık, Nesrin’e hatırlayamadığı zamanları anlatır. Mine, Somer’in ilgisini çekememesinin sebebini bebeği Kiraz’ın varlığı olarak yorumlar. Mine, ağır bir lohusa depresyonunun içinde olduğu için Kiraz’a istemeden de olsa zarar verir. Kiraz’ın yaşadığı rahatsızlık Somer’i zor durumda bırakır.

Haberin Devamı

Derya, telefonlarına çıkmayan Hakan’ın peşine düşer. Serdar, Dönüş ve Derya, Hakan’ı bulmak için İzmir’e gider. Derya’nın Hakan’ın gidişiyle yaşadığı üzüntü ve Fatih’in babası olduğunu iddia etmesi üzerine içine düştüğü depresyona kıyamayan Serdar, Dönüş ve Derya, gerçekler ve tatlı yalanlar arasında kalır. Rüçhan, Mustafa’nın varlığından rahatsız olur ve Mustafa’nın neden Ayvalık’ta olduğunu sorgular. Özer, yıllar önceki aşkı ve oğlu Mustafa’nın annesi Sevilay’la yeniden karşılaşır. Türkan ve Somer aralarındaki engellere rağmen kavuşabilecek mi? Derya, Hakan’ın gidişiyle kırılan kalbini onarabilecek mi? Rüçhan, Türkan ve Nesrin’e karşı kendisini haklı çıkarabilecek mi?

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Üç Kız Kardeş 20. Bölüm Fragmanı yayında! Türkan hamile olduğunu açıklıyor!

Haberin Devamı

Rüçhan, Özer'in hareketlerinden şüphelenmeye başlıyor. Öte yandan Nesrin, Türkan'a Somer'den boşanması için baskı yapıyor. Somer, Türkan'ın kapısına gelerek pişmanlığını dile getiriyor. Türkan'ın Somer ile barışmasını istemeyen Nesrin ise şok gerçek ile yüzleşiyor. Türkan hamile olduğunu açıklıyor!

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!