Üç Kız Kardeş 18. son bölümde Somer'e şoke eden polis ziyareti... İşte Üç Kız Kardeş son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş 18. son bölümde Somere şoke eden polis ziyareti... İşte Üç Kız Kardeş son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2022 02:17

Üç Kız Kardeş 18. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Yeni sezonuyla yeniden izleyici ile buluşan Kanal D'nin fenomen dizisi Üç Kız Kardeş'in 20 Eylül tarihli bölümünde, Nihat’ta Mine’yi bulmak için elinden geleni yaparken Fatih'le iş birliği yapması dikkat çekti. Dizinin final sahnesinde Mine'nin Somer'in evinde olduğunu öğrenen Nihat'ın polislerle Kormanların evine dayanması şoke etti. İşte, Üç Kız Kardeş son bölüm full HD izleme ekranı ve 19. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi “Üç Kız Kardeş” yeni sezon ikinci bölümü 20 Eylül Salı günü ekranlara geldi. Nihat’ın kötü davranışlarına maruz kalan Mine'yi Somer'in eve getirdiği yeni bölümde Türkan'ın gerçekleri öğrenip öğrenmeyeceği merak dolu anlara neden oldu. Dizinin 18. bölümünü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Somer, Nihat’ın kötü davranışlarına maruz kalan Mine’yi, bebeğini koruyabilmek adına annesinin evine getirir. Türkan ve Mine aynı çatı altında yaşamaya başlar. Her şeyden habersiz Türkan, Mine ve bebeğini sevgiyle karşılar. Kiraz bebeğin varlığı Türkan’ın annelik duygularını harekete geçirir. Mine, Somer’den vazgeçmediği için ev içindeki varlığı Somer’i köşeye sıkıştırır. Derya, Fatih’in babası olduğuna inandığı için hırçın hareketlerine devam eder. İzmir’de başını belaya sokar ve Hakan’dan yardım ister. Dönüş, Derya için telaşlanır ve Serdar’la İzmir’e giderler. Bu kısa İzmir yolculuğu Dönüş ve Serdar’ı daha da yakınlaştırır.

Haberin Devamı

Nesrin, zihninde geçmişin karanlık sularında gezerken doktor tavsiyesi üzerine bütün aile Nesrin’e iyi hissettirecek şeyler yapmaya çabalar. Geçen tüm kötü olayların üzerine bütün aile pikniğe çıkmaya karar verir. Piknikte gençlerin oynadığı bir oyun esnasında Derya, Hakan’ın onu terk edeceğine dair kuşkuya kapılır. Nihat’ta Mine’yi bulmak için elinden geleni yapar ve bu konuda Fatih’ten yardım alır.

Nihat, Mine’yi bulacak mı? Mine, Somer ve Türkan’ın evindeki varlığını sürdürebilecek mi? Nesrin, geçmişin yarattığı travmalardan kurtulabilecek mi?

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Üç Kız Kardeş 19. Bölüm Fragmanı yayında! Türkan, Somer'in Kiraz'ın babası olduğunu öğreniyor!

Nesrin'in hastalığı aile içerisinde sıkıntı yaratmıştır. Derya ve Dönüş arasında da sorunlar vardır. Türkan cephesinde ise büyük gelişmeler yaşanır. Mine ve Somer'in sakladığı sır ortaya çıkacaktır.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!