Türkiye Tek Yürek ortak yayın kim sunacak, sunucuları kimler? Türkiye Tek Yürek kampanyası ortak yayın sunucuları

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Tek Yürek ortak yayın kim sunacak, sunucuları kimler Türkiye Tek Yürek kampanyası ortak yayın sunucuları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2023 01:12

Kahramanmaraş merkez olmak üzere 10 ili vuran 6 Şubat depremi ardından Türkiye Tek Yürek ortak yayın ile yardım gecesi düzenleniyor. Bu önemli geceye ünlü isimler de eşlik edecek. 15 Şubat Çarşamba akşamı saat 20:00'de başlayacak olan Türkiye Tek Yürek sunucuları merak konusu oldu. Peki, Türkiye Tek Yürek ortak yayın kim sunacak, sunucuları kimler? Türkiye Tek Yürek ortak yayın için moderatörlüğü üstlenecek ünlü isimler...

Haberin Devamı

Televizyon Yayıncıları Derneği olarak 15 Şubat Çarşamba gecesi saat 20.00'de Türkiye Tek Yürek ortak yayın gerçekleştirilecek. Depremde yaraları sarmak için katkıda bulunmak isteyen ekran başındaki izleyiciler yardımlarını canlı yayında iletebilecekler. Bu önemli geceye ünlü isimler de eşlik edecek. STAR, ATV, KANAL D, SHOW, TV8, FOX, TRT ve KANAL 7 Türkiye Tek Yürek ortak yayını gerçekleştirecek. Peki, Türkiye Tek Yürek kampanyası sunucusu kim, kimler sunacak?

Türkiye Tek Yürek ortak yayın kim sunacak, sunucuları kimler Türkiye Tek Yürek kampanyası ortak yayın sunucuları

TÜRKİYE TEK YÜREK KAMPANYASI SUNUCULARI KİMLER?

Türkiye Tek Yürek kampanyası sunuculuğunu, Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz üstleniyor.

Haberin Devamı

TELEVİZYON YAYINCILARI DERNEĞİ DUYURDU!

Televizyon Yayıncıları Derneği tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

"Toplum olarak kalplerimizin aynı attığı bu günlerde Türkiye’nin medya kuruluşları olarak “Türkiye tek yürek” sloganıyla bir araya geliyoruz.
15 Şubat Çarşamba gecesi saat 20.00’da Televizyon Yayıncıları Derneği olarak yaraları sarmaya katkıda bulunmak için bir yardım gecesi düzenleme kararı aldık.
Yayınlamak isteyen tüm yerli ve yabancı medya kuruluşlarıyla da frekans paylaşılacaktır.
Gecede yapılan bağışlar Kızılay ve AFAD’ın hesaplarında toplanacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Başımız sağolsun Türkiye."

Depremzedeler için 15 Şubat saat 20:00'de Turkuvaz Medya Merkezi stüdyolarında yapılacak Yardım Kampanyası Canlı Yayını’ nın pool frekans bilgileri aşağıda sunulmaktadır. Yayın esnasında bölgelerdeki canlı yayın araçlarından bağlantı yapmayı planlayan kanallar tarafımızla irtibata geçtiği taktirde ilgili kişilerin kontak bilgileri paylaşılacaktır. Ayrıca ana kumandalar arası iletişim sağlamak üzere tarafınızdan verilecek kontak bilgileri atv ana kumandaya iletilecektir.

TÜRKİYE TEK YÜREK ORTAK YAYIN FREKANS BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!