Türkiye Rapçisini Arıyor jüri üyeleri kimler, ne zaman başlayacak? Türkiye Rapçisini Arıyor yarışması tanıtımı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Rapçisini Arıyor jüri üyeleri kimler, ne zaman başlayacak Türkiye Rapçisini Arıyor yarışması tanıtımı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2020 23:00

Türkiye Rapçisini Arıyor yarışması Tv8 tarafından duyuruldu. Yakında ekranlarda başlayacak olan Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmasında Türkiye'nin en yetenekli rap yıldızı aranacak. Jürilerin karşısında en iyi performansı gösterip birinci çıkan isim Türkiye'nin yeni yıldızı seçilecek. Rap müzik yarışmasının duyurusunun yayınlanmasının ardından jüride oturacak olan isimler şimdiden merak konusu oldu. Peki, Türkiye Rapçisini Arıyor jüri üyeleri kimler? İşte, yarışmayla ilgili ayrıntılar...

Haberin Devamı

Yakında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmasının başvuru tanıtım fragmanı yayınlandı. En iyi rap şarkılarının söylenip jüri karşısında yarışmacıların performans göstereceği yarışmanın yayın tarihi henüz belli değil.

TÜRKİYE RAPÇİSİNİ ARIYOR JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

Yakında Tv8 ekranlarında başlayacak olan Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmasının başvuruları başladı. Sosyal medyada da gündem olan yarışmanın jüri üyeleri merak konusu oldu.

Acun Medya tarafından henüz resmi açıklama yapılmazken, Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmasının jüri koltuğunda Ceza ve Sagopa Kajmer'in oturacağı iddia edildi.

Yarışmanın yayın tarihi, jüri üyeleri ve tanıtım fragmanlarıyla ilgili gelişmeler geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

 

BAKMADAN GEÇME!