Tuğçe Melis Demir kimdir? Survivor Tuğçe kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Tuğçe Melis Demir kimdir Survivor Tuğçe kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 23:14

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Tuğçe Melis Demir, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Tuğçe Melis Demir'in ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda sergilediği performans merak ediliyor. Tuğçe Melis Demir hırslı yapısı ve güzelliğiyle yarışmada dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Peki, Tuğçe Melis Demir kimdir? Survivor Tuğçe kaç yaşında?

Haberin Devamı

Survivor Tuğçe Melis Demir, ilk zamanlarda takımın zayıf halkası olarak görülürken, son günlerde sergilediği performansla vazgeçilmezler arasında yer aldı. Gücünün sonradan farkına varan Survivor Tuğçe Melis, sporcu kişiliğini sergilemeye yeni yeni başladı. Peki gönüllüler takımının sevilen ismi Survivor Tuğçe kimdir?

Tuğçe Melis Demir, 11 Şubat 1994 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir ve öğrenimini de İzmir’de yapmıştır. Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlayan Demir, eğitim süresi içerisinde birçok sportif faaliyete de katılmıştır. Buz hokeyi konusunda profesyonel bir eğitime sahip olan Tuğçe Melis Demir, aynı zamanda hem ODTU Buz Hokeyi takımında oynamaktadır hem de milli sporcudur.

Haberin Devamı

TUĞÇE MELİS DEMİR'İN SEVENİ BİR HAYLİ FAZLA

Survivor yarışmasının resmi internet sitesinde Tuğçe Melis Demir hakkında yorumlarda bulunan seyirciler, yarışmacı hakkında olumlu yorumlarda bulundu. İşte, Tuğçe hakkında gelen yorumlardan bazıları;

*Tuğce seni cok seviyorum boyle devam et seni severek izliyorum senin orda kalman lazim kalbim hep sizinleyiz

*Seni Kıbrıs da görmek istiyoruz.Böyle devam çok iyisin.

*Dış güzelliğin içine yansımış o kadar saf ve temizsinki seni çok seviyorum :)

*Okyanus gözlü buzlar kraliçesi kalbimiz seninle

*Tugce seni Azerbaycan dan izliyorum. hal ve tavirlarin konusme seklin her seyin yerli yerinde sonuna kadar boyle devam et

BAKMADAN GEÇME!