İçerde yeni bölüm fragmanında büyük sürpriz - Tuba Ünsal 'İçerde'

Güncelleme Tarihi:

İçerde yeni bölüm fragmanında büyük sürpriz - Tuba Ünsal İçerde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2017 19:02

İçerde yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu.Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle final yapan dizinin pazartesi günü yayınlanacak olan 22. bölüm fragmanına Tuba Ünsal damga vurdu. Peki, Tuba Ünsal İçerde'de nasıl bir karakteri canlandıracak. İşte, bu sorunun yanıtı ve İçerde yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Bensu Soral'ın rol aldığı İçerde'ye Tuba Ünsal dahil oldu. Güzel oyuncu, Instagram hesabından 'Çağatay Ulusoy' etiketi ile 'My partner in crime' (Suç ortağım) notunu düştüğü bir fotoğraf paylaşırken; kadrosunu genişleten İçerde'nin yeni bölüm fragmanlarıyla sürpriz gelişmenin haberi verildi. İşte, Tuba Ünsal'ın da göründüğü yeni fragman ve 22. bölüm detayları!

Celal'in Mert'e oynamış olduğu oyunun ardından köşe kapmaca başlıyor. Mert'in güvenini test eden Celal, genç komiserin testi geçememesi halinde gözden çıkarılacağını dile getiriyor. Mert ailesini bulmak için gözünü karartıyor ve “Baba” dediği Celal’e silah çekiyor. Öte yandan Celal ise Sarp üzerinden başka bir oyun gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

İçerde yeni bölüm fragmanında büyük sürpriz - Tuba Ünsal İçerde

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!