Tozkoparan İskender: Zafer oyuncuları kimler? Tozkoparan İskender: Zafer oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Tozkoparan İskender: Zafer oyuncuları kimler Tozkoparan İskender: Zafer oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2021 15:27

TRT 1’in Tozkoparan İskender dizisi, Türk tarihinin dönüm noktaları olan iki özel savaşının anlatılacağı televizyon filmleriyle izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Malazgirt Zaferi’nin 950. yıl dönümü için özel olarak çekilen “Tozkoparan İskender: 1071” 26 Ağustos 2021, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü için özel olarak çekilen “Tozkoparan İskender: Zafer” filmi ise 30 Ağustos Pazartesi akşamı 20.00’de TRT 1’de ekranlara gelecek. Peki, Tozkoparan İskender Zafer oyuncuları kimler? İşte Tozkoparan İskender Zafer oyuncuları ve konusu

Haberin Devamı

“Tozkoparan İskender: 1071” ve “Tozkoparan İskender: Zafer” filmlerinde, Tozkoparan İskender’in sevilen çocuk oyuncuları Çağan Efe Ak, Yağız Kılınç, Leya Kırşan, Tuana Naz Tiryaki ve Deniz Erayvaz’ın yanı sıra, Yusuf Gökhan Atalay ve Burak Alkaş gibi başarılı oyuncuları ve Cem Uçan, Eren Hacısalihoğlu, Şahin Kendirci, Arda Kalaycı, Balım Gaye Parlak ve Serkan Şenalp gibi pek çok ünlü konuk oyuncu izleyiciyle buluşacak.



TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı duyurdu

TRT 1'de yayınlanan Tozkoparan İskender dizisi 1071 Malazgirt Zaferi'nin 950. yıl dönümüne özel bir bölümle ekrana geliyor.
Filmle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, "Şanlı tarihimizde yeni bir dönemin kapılarını açan 1071 Malazgirt Zaferi'nin 950. yıl dönümünde büyük komutan Sultan Alparslan ve aziz şehitlerimiz için özel olarak hazırladığımız "Tozkoparan İskender: 1071" televizyon filmimiz 26 Ağustos Perşembe saat 20.00'de TRT 1'de." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!