Thor bu akşam izleyici karşısında! Thor filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Thor bu akşam izleyici karşısında Thor filmi konusu nedir, oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2023 19:09

Marvel Sinematik Evreni’nin en sevilen yapımlarından birisi olan Thor yeniden izleyiciyle buluşuyor. Başrollerini Chris Hemsworth, Natalie Portman ve Anthony Hopkins’in paylaştığı Thor filmi 28 Nisan Cuma akşamı Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor. Filmde Odin'in emrine karşı gelen Thor ve arkadaşları buz devlerinin yurdu olan Jötunheimr'e gider ve bir savaş başlatır. Peki, Thor filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğunda Kenneth Branagh’ın oturduğu, senaryosunu Zack Stentz ve Don Payne’in üstlendiği Thor filmi 28 Nisan Cuma akşamı Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Filmde, çizgi romanlarıyla büyük hayran kitlesine sahip olan ve yıllar sonra beyaz perdeye aktarılan Thor karakterinin ana hikayesi ele alınıyor. 2011 yılında vizyona giren film Avengers efsanesinden önce yayınlanmıştır.

THOR FİLMİ KONUSU

Hikâyenin merkezinde, düşüncesiz tavırlarıyla antik bir savaşı tekrar başlatan güçlü ama ve kibirli savaşçı Yüce Thor var. Thor, Dünya'ya sürgün ediliyor ve insanlar arasında yaşamaya mecbur bırakılıyor. Kendi dünyasının kötü adamı en karanlık güçlerini Dünya'yı istilâ etmek için yollayınca Thor, gerçek bir kahraman olmak için nelerin gerektiğini öğreniyor.

Haberin Devamı

THOR FİLMİ OYUNCULARI

Thor - Chris Hemsworth

Jane Foster - Natalie Portman

Loki - Tom Hiddleston

Odin - Anthony Hopkins

Erik Selvig - Stellan Skarsgård

Darcy Lewis - Kat Dennings

Heimdall - Idris Elba

Laufey - Colm Feore

Volstagg - Ray Stevenson

Hogun - Tadanobu Asano

Fandral - Joshua Dallas

Sif - Jaimie Alexander

Frigg - Rene Russo

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!