The Sandman konusu nedir? The Sandman dizisi oyuncuları ve konusu hakkında merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

The Sandman konusu nedir The Sandman dizisi oyuncuları ve konusu hakkında merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2022 13:07

The Sandman dizisi, konusu ve oyuncuları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Netflix'in en pahalı yapımları arasında yer aldığı ifade edilen The Sandman'ın başrolünde Tom Sturridge yer alıyor. The Sandman, Yıllarca süren tutsaklığın ardından Düşler Kralı Morpheus, ondan çalınanları bulup gücünü geri kazanmak için dünyalar arasında bir yolculuğa çıkma hikayesini anlatıyor. İşte, The Sandman konusu ve oyuncuları

Haberin Devamı

The Sandman, Neil Gaiman tarafından yazılan ve DC Comics tarafından yayınlanan 1989–1996 çizgi romanına dayanan bir Amerikan fantezi drama televizyon dizisidir. 

OYUNCULARI DİKKAT ÇEKİYOR

Çizgi roman versiyonunda olduğu gibi The Sandman, Sandman adlı Düşler Kralı'nın hikayesini anlatıyor. Tom Sturridge, Gwendoline Christie başrolde yer alırken, Vivienne Acheampong, Boyd Holbrook, Charles Dance, Asim Chaudhry ve Sanjeev Bhaskar yardımcı rollerde rol alacak.

1991 YILINDAN BU YANA PROJE OLARAK BEKLİYORDU

The Sandman'i filme uyarlama çabaları 1991'de başladı ve uzun yıllar geliştirme aşamasında kaldı. 2013 yılında Goyer, dizinin film uyarlamasını Warner Bros'a sundu. Goyer ve Gaiman, başrolü oynaması ve muhtemelen yönetmesi planlanan Joseph Gordon-Levitt ile birlikte yapımcılığını üstlenecekti. Ancak Gordon-Levitt, 2016'da projeden vazgeçti. Filmin uzun süren geliştirme süreci nedeniyle Warner Bros., odağını televizyona kaydırdı. Netflix, dizinin yapımı için Haziran 2019'da bir anlaşma imzaladı ve çekimler Ekim 2020'den Ağustos 2021'e kadar sürdü.

Haberin Devamı

Sandman dizisi nihayetinde 5 Ağustos 2022'de gösterime girdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!