Taşıyıcı filmi ne zaman ve nerede çekildi? Taşıyıcı oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Taşıyıcı filmi ne zaman ve nerede çekildi Taşıyıcı oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2023 12:39

Taşıyıcı filmi oyuncuları ve konusu ile merak konusu oldu. Orjinal adı The Transporter olan Taşıyıcı filmi serinin ilkiyle ekranlarda olacak. 2002 yapımı filmin yönetmenliğini Corey Yuen üstleniyor. Film bir taşıyıcının başına gelenleri konu alıyor. Peki, Taşıyıcı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Taşıyıcı filmi oyuncu kadrosu ve özeti...

Haberin Devamı

Taşıyıcı filmi televizyon ekranlarında bir kez daha izleyicisiyle buluşacak. Filmin başrollerinde Guy Ritchie tarafından keşfedilmiş Jason Statham ve ünlü Asyalı aktris Shu Qi rol almaktadır. Peki, Taşıyıcı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Taşıyıcı filmi nerede çekildi? İşte filmin detayları..

TAŞIYICI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Çok önemli bir şeyin hızlı ve güvenli bir şekilde doğru yere taşınmasını istiyorsanız emanet edeceğiniz kişi o olmalı... O, tek bir soru bile sormadan, her şeyi her yere taşıyabilir. Her yolda, her şehirde ve her ülkede araba kullanabilir, emanetinin ne olduğunu dahi bilmeden onun için savaşabilir ve ne pahasına olursa olsun paketi gitmesi gereken yere zamanında ulaştırabilir. Paris’ten Berlin’e, Cenevre’den New York’a, karanlık arka sokaklardan en lüks otellere, gece kulüplerinden hapishanelere, gidip de geri dönemeyeceği hiçbir yer yoktur. Çünkü sonunda Akdeniz’in kıyısında, masallardan fırlamışçasına yükselen, minik şatosuna kavuşacağını bilmektedir.

Haberin Devamı

TAŞIYICI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Film Fransa'da çekilmiş ve ilgi görmüştür. Filmde Fransız, Amerikan ve Çinli ekipler birlikte çalışmıştır. Fakat filmin yönetmeni Corey Yuen'in, aynı zamanda filmin dövüş koreografı olmasına rağmen İngilizcesi pek yoktur.

TAŞIYICI FİLMİ OYUNCULARI

Jason Statham / Frank Martin

Shu Qi / Lai

Matt Schulze / Darren 'Wall Street' Bettencourt

François Berléand / Tarconi

Ric Young / Bay Kwai

Doug Rand / Lider

Didier Saint Melin / Patron

BAKMADAN GEÇME!