Taş Kağıt Makas'a Rüya geldi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2024 13:40

Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosu genişliyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken diziye, dördüncü bölümünden itibaren güzel oyuncu Yüsra Geyik dahil olacak.

Haberin Devamı

Sıra dışı hafıza yeteneğine sahip olan Umut’un, Alzheimer hastası olan babası ile verdiği hayat mücadelesini ekrana taşıyan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” tanıtım filmleri ve sürükleyici sahneleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini üstlendiği dizide Yüşra Geyik, zengin müteahhidin sosyopat oğlu Fecir Emirkıran’ın kız kardeşi “Rüya” karakteri ile izleyici ile buluşacak.

Taş Kağıt Makasa Rüya geldi
Arka Sokaklar dizisinde “Zeliha Çoban” karakteriyle yıldızı parlayan ve en son “Aile” dizisinde Devin’in (Serenay Sarıkaya) kız kardeşi Yağmur’u canlandırarak başarılı bir performans sergileyen Yüsra Geyik, Taş Kağıt Makas’ın dördüncü bölümünden itibaren izleyici karşısına çıkacak.
Taş Kağıt Makasa Rüya geldi


USTALAR BU OYUNDA BULUŞTU  
Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi ünlü isimleri bir araya getiren “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” üçüncü bölümü ile çarşamba akşamı Kanal D’de ekrana gelecek.
Taş Kağıt Makasa Rüya geldi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!