Taş Kağıt Makas’a Ece Sükan sürprizi! Ece Sükan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Taş Kağıt Makas’a Ece Sükan sürprizi Ece Sükan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2024 16:55

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor. Ece Sükan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte, Ece Sükan dizileri ve hayatı

Haberin Devamı

Merakla beklenen dizinin 17 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde izleyici karşısına çıkacak olan Sükan, tüm dinamikleri değiştirebilecek güçte başarılı bir haber spikeri “Neslihan Öncü” karakterine hayat verecek. Ece Sükan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler ve Taş Kağıt Makas yeni bölümde yaşanacaklar...

Taş Kağıt Makas’a Ece Sükan sürprizi Ece Sükan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı

TAŞ KAĞIT MAKAS YENİ BÖLÜMDE NELER VAR?

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun yeni bölüm tanıtımı izleyici ile buluştu. Yayınlanan fragman aksiyonun bir an olsun düşmediği bir bölümün sinyalini verirken; Alev ve Harun’un Umut’a destek olmaları dikkat çekti. Olay mahallinde yakalanınca suçlu durumuna düşen Umut’un bu durumdan sıyrılıp sıyrılamayacağı ise büyük merak konusu oldu.

Haberin Devamı

ECE SUKAN KİMDİR?

Ece Sükan 1977 doğumludur. 2008-2012 yılları arasında Vogue Türkiye'nin genel yayın yönetmenliğini yaptı ve daha önce Marie Claire Türkiye'nin moda direktörlüğünü yaptı . 2009 yılında İstanbul'da Ece Sukan Vintage adında vintage giyim butiği açan ilk butik sahiplerinden biriydi. Sükan, İstanbul Moda Akademisi'nde moda endüstrisindeki deneyimlerini anlattı. Ayrıca NTV kanalında dünya çapındaki moda haftalarını kapsayan bir Türk TV şovuna ev sahipliği yaptı ; Karl Lagerfeld ve Jean Paul Gaultier ile röportaj yaptı .

Popüler dizi Haziran Gecesi'nde rol aldı . 2018 yılında Gülperi adlı dizide Şeyma karakterini canlandırdı. İnternet platformunda yayınlanan Terzi dizisinde rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!