Taş Kağıt Makas son bölüm (6. bölüm) izleme ekranı | Taş Kağıt Makas son bölümde Umut gözaltına alındı... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Taş Kağıt Makas son bölüm (6. bölüm) izleme ekranı | Taş Kağıt Makas son bölümde Umut gözaltına alındı... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2024 02:47

Taş Kağıt Makas 6. bölüm izleme ekranı Kanal D üzerinden erişime açıldı. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan Taş Kağıt Makas 6. bölümüyle 3 Nisan Çarşamba akşamı seyirci karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde Umut verilen adrese geldiğinde Makbule'nin cansız bedenine ulaştı. Bu gelişmenin ardından Umut Makbule cinayetinin baş şüphelisi olarak gözaltına alındı. Tüm bunların ardından Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanına gözler çevrildi. Peki, Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Taş Kağıt Makas son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Taş Kağıt Makas son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan Taş Kağıt Makas 3 Nisan tarihinde 6. bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dizinin son bölümünde, Makbule dayanamayarak Umut'u aradı ve her şeyi anlatacağını söyledi. Umut hemen harekete geçerken, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. İşte, Taş Kağıt Makas 6. bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili bilgiler.

TAŞ KAĞIT MAKAS 6. BÖLÜM İZLEME EKRANI

TAŞ KAĞIT MAKAS SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Umut, kazandığı davayla birlikte Emirkıranlar’a karşı çok büyük bir koz elde eder. Davanın sonucunda elde edeceği bir isim, Rıza’nın özgürlüğüne giden yolda önemli bir adım fırsatı doğurur. Mücadelesini oyunun kuralına göre sürdürürken, cezaevinden kötü bir haber alır. Umut ve Rıza için yolun sonu gelmiş midir?
Bünyamin Emirkıran’ın talimatıyla bir trafik kazası dosyasını alan Harun Yakar, gerçekle yüzleşince sonunda isyan eder. Sıradan bir kaza gibi görünen olayın arkasında, toplumda büyük yankı uyandıracak gerçekler vardır.

Haberin Devamı

Fecir’in babası için kurduğu tuzağın dehşetini yaşayan Umut, trafik kazası dosyasında bazı detaylar yakalar. Aynı organize kötülükten gelen haksızlığa karşı, mücadele etmeye karar verir.

TAŞ KAĞIT MAKAS YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!