Tanıtımlarıyla dikkat çekmişti: Akıncı dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Tanıtımlarıyla dikkat çekmişti: Akıncı dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2020 17:16

Tanıtımlarıyla dikkat çeken Akıncı dizisinin yayın tarihi belli oldu. Modern bir kahramanlık hikayesini anlatan Akıncı dizisinde başrolleri Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi paylaşacak. Sahneleriyle ve kadrosuyla merak uyandıran Akıncı, 2021 sezonun yeni dizilerinden olacak.

Haberin Devamı

Sıra dışı senaryosu, aksiyon dolu sahneleri ve dev oyuncu kadrosuyla Akıncı, yeni yılın ilk günü 1 Ocak 2021'de saat 20.00'de izleyici ile buluşacak.

Akıncı'nın yayınlanan tanıtımları; güçlü oyuncu ekibini gözler önüne serdi. Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhan Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu gibi isimlerin oynadığı Akıncı dizisinin yeni tanıtımı heyecan uyandırıcı sahneleriyle dikkat çekti. Diziden ipuçları veren yeni tanıtım, aksiyonu yüksek sahneleriyle gündeme oturdu.

AKINCI KONUSU

Köklerini Osmanlı tarihinden alan ve İstanbul'u koruyan bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini anlatan dizinin tanıtımında Şükrü Özyıldız'ın canlandırdığı Akıncı karakterinin "Ben Akıncı Beyi Turhanoğlu Fatih. Kanımın son damlasına kadar sultanımın şehrini koruyacağım!" sözleri dikkati çekti. Yıldıray Şahinler ise Cevdet Emiroğlu karakteri ile ilk kez izleyiciyle buluştu ve dizinin başrollerinden birinin de İstanbul olacağını "Burası İstanbul… Kibrin kül olduğu yangının başkenti!" repliğiyle paylaştı.

BAKMADAN GEÇME!