Taht Oyunları (Game of Thrones) dizisinde rol alan Darren Kent hayata veda etti: Onu tanımak bir ayrıcalıktı 

Güncelleme Tarihi:

Taht Oyunları (Game of Thrones) dizisinde rol alan Darren Kent hayata veda etti: Onu tanımak bir ayrıcalıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2023 12:10

Televizyon dünyasından acı bir haber geldi. Başta Taht Ooyunları (Game of Thrones) olmak üzere Shameless, EastEndes adlı yapımlarla tanınan İngiliz oyuncu Darren Kent, 36 yaşında hayata veda etti.

Haberin Devamı

Nadir görülen bir cilt hastalığıyla mücadele eden Kent, aynı zamanda kemik erimesi, eklem iltihabı gibi sorunlarla da boğuşuyordu.
 
Darren Kent'in ajansı acı haberi bir sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. Açıklamada "Üzülerek duyururuz ki dostumuz ve oyuncumuz Darren Kent cuma günü hayata huzur içinde veda etti" denildi. 

Darren Kent'in ölüm nedeni hakkında bir açıklama yapılmadı.  Açıklamada Kent'in son nefesini verirken yanında ailesi ve arkadaşlarının olduğu da belirtildi.

Kent'in bağlı olduğu ajansın paylaşımında "Darren sadece yetenekli bir oyuncu, yazar ve yönetmen değildi. Aynı zamanda tanımaktan memnuniyet duyduğumuz en kibar insanlardan biriydi. Onu tanımak ve serüveninin bir kısmına dahil olmak bir ayrıcalıktı"  denildi. 

Darren Kent, Game of Thrones dizisinde keçi çobanı olarak kamera karşısına geçmişti. Oyuncu, asıl ününü ise Shameless adlı diziyle kazandı.

Haberin Devamı

Darren Kent ayrıca 2008 tarihli Mirror, 2012 yapımı Snow White and the Huntsman gibi sinema filmleriyle Community ve EastEnders gibi TV dizilerinde de oynadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!