Survivor'da ödülü kim kazandı? Survivor 2020 104. bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ödülü kim kazandı  Survivor 2020 104. bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2020 01:30

Survivor 2020 11 Haziran Perşembe akşamı ekranlara gelen bölümünde ödül ve anlat bakalım mücadelesi yaşandı. Kırmızı ve mavi takımın yeniden kurulduğu Survivor'ın 104. bölümünde yarışmacılar parkurda karşı karşıya geldi. Berkan'ın parkurda düşmesi ve Elif Nisa mücadelesi gecenin damga vuran anlarına sahne oldu. Çekişmeli geçen oyun sonunda kazanan takım mangal ödülünü aldı. Survivor'un yeni bölüm fragmanında ise gözyaşları sel oldu. Peki, Survivor'da anlat bakalım ve ödülü kim kazandı?

Haberin Devamı

Survivor Ünlüler Gönüllüler yeni bir ödül heyecanı ile sevenlerinin karşısına çıktı. Anlat bakalım ve ödül oyunu heyecanının yaşandığı gecede, Berkan'ın atışları yaşadığı kazaya rağmen göz doldurdu. Mavi takıma karşı büyük fark kazanan kırmızı takım bu hafta mangal ödülü oyununu kazandı. İşte, Survivor oyun istatistikleri ve son bölümün özeti.

SURİVİVOR'DA ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in yeni bölümünde kırmızı ve mavi takım erzak ödülü için karşı karşıya geldi. Oyun öncesi avantajı kazanmak için ter döken iki takım yarışmacıları da son ana kadar elinden geleni yaptı. Elif'in atışıyla mavi takım avantajı kazandı.

Kazananın mangal ürünleri tüketeceği büyük mücadelede kırmızı takım atışlarıyla büyük fark yarattı.

Bu haftaki ödül oyununu Cemal Can, Nisa, Berkan, Barış'tan oluşan kırmızı takım 10'a 4 skorla kazandı.

Haberin Devamı

SURVİVOR ANLAT BAKALIM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunu sonrası oynanan anlat bakalım oyunu keyifli anlara neden oldu. Eğlenceli anların yaşandığı oyunda mavi Takım, 5-0 skoruyla anlat bakalımı kazandı ve tavuk şiş ödülünün sahibi oldu.

ÖDÜL OYUNU İSTATİSTİKLERİ

Kırmızı Takım (10)
Cemal 3/3
Barış 3/4
Nisa 1/3
Berkan 3/4
Mavi Takım (4)

Evrim 0/4
Sercan 0/3
Elif 3/4
Ardahan 1/2
Yasin 0/2

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor'un 105. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında Evrim'in ağladığı anlar dikkat çekti. İşte, yeni bölüm fragmanı

BAKMADAN GEÇME!