Survivor'da kim kazandı? 28 Ocak Survivor ödül ve anlat bakalım oyununu kazanan yemeği aldı!

Güncelleme Tarihi:

Survivorda kim kazandı 28 Ocak Survivor ödül ve anlat bakalım oyununu kazanan yemeği aldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2021 01:39

Survivor'da ödülü kazanan takım, heyecan dolu mücadelelerin ardından belli oldu. Survivor 2021'in 28 Ocak Perşembe akşamı ekranlara gelen 15. bölümünde ünlüler ve gönüllüler arasında yaşanan kıyasıya rekabetin sonunda kazanan takım yiyecek ödülünün sahibi oldu. Anlat bakalım oyununun keyifli anları ekranlara getirdiği geceye, gönüllüler takımından Poyraz'ın performansı damga vurdu. Diğer yandan yapılan oylama ile Survivor'da bu hafta ünlüler takımında Barış, gönüllüler takımında ise Reşat yeni haftanın kaptanları oldu. Böylece kaptanlık el değiştirmedi. İşte, Survivor kazanan takım ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Survivor ödül oyunu perşembe gecesi rekabet dolu anlara sahne oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın 28 Ocak tarihli son bölümünde ödül ve anlat bakalım karşılaşması yaşandı. İlk etapta ödülü kazanan takım gönüllüler oldu. Keyifli anların yaşandığı anlat bakalım oyununu da yine gönüllüler takımı kazandı. Gönüllüler takımında Yunus Emre'nin kampta birden yere yığılması ise korku dolu anlara neden oldu.

SURVİVOR TAKIM KAPTANLARI KİM OLDU?

Survivor'da ödül oyunları öncesi yarışmacılar takım kaptanlarını seçti. Yapılan oylama ile bu hafta da ünlüler takımının kaptanı Barış, gönüllüler takımının kaptanı ise Reşat oldu.

Diğer iki haftada da kaptanlar Barış ve Reşat olarak seçilmişti. 

AVANTAJI KAZANAN GÖNÜLLÜLER OLDU

Ödül oyunu öncesinde takımlara avantaj sağlayan oyunda ünlüler ve gönüllüler parkurdaki yerlerini aldı. Ödül oyununda seçimi yapacak takımı belirlemek için yapılan avantaj oyununda üçer erkek ve üçer kadın yarışmacı karşı karşıya geldi. Sıkı mücadele sonunda erkeklerde ve kadınlarda avantajı kazanan gönüllüler oldu. Böylece gönüllüler ödül oyunu öncesi fark yarattı.

Haberin Devamı

Survivorda kim kazandı 28 Ocak Survivor ödül ve anlat bakalım oyununu kazanan yemeği aldı

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Zorlu parkurda yemek ödülü için ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Bu oyunun ödülü köfte ekmek ve kola oldu. Güç ve dengenin gerektiği parkurda skor 8-8 olunca iki takımın en iyi kadın ve erkek yarışmacıları yarışa dahil oldu. Ünlülerde Sergen - Melis, Gönüllülerde Ayşe - Poyraz ikilisinin mücadelesi nefesleri kesti. Son oyunda ise Poyraz ile Sergen karşılaşması ödül oyununun kaderini belirledi. Performansı ile geceye damga vuran Poyraz, Gönüllüler takımına ödülü getirdi. 10-8 skorla gecenin ödülünü gönüllüler kazandı.

ANLAT BAKALIM ÖDÜLÜNÜ ALAN BELLİ OLDU

Survivor'da soru ve yanıt vermeye dayalı eğlenceli oyunlardan olan anlat bakalım için takımlar yeniden karşılaştı. Keyifli anların yaşandığı oyunda renkli görüntüler ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Bu oyunun da kazananı 5-4 skorla gönüllüler takımı oldu. Böylece gönüllüler takımı gecenin iki ödül oyununu da kazanarak yemek ödüllerinin sahibi oldu. Gönüllüler karınlarını doyurarak yarışmaya daha çok motive olurken, ünlüler takımı ise kampa eli boş döndü.

Survivorda kim kazandı 28 Ocak Survivor ödül ve anlat bakalım oyununu kazanan yemeği aldı

YUNUS EMRE KORKUTTU

Ödül oyunu gecesinin yaşandığı Survivor'da gergin anlar da ekranlara geldi. Ödül oyunu öncesinde gönüllüler takımının kampında kamera görüntüleri yayınlandığı sırada Yunus Emre ateşe üflerken birden yere yığıldı. Yarışmacıya takım arkadaşları yardım ederek ortalığı sakinleştirdi. Endişe edilecek durumun olmadığı ortaya çıktı.

BAKMADAN GEÇME!