Survivor'da kim elendi? sorusu yanıtsız kaldı- 2020 Survivor ilk yarı finalist belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Survivorda kim elendi sorusu yanıtsız kaldı- 2020 Survivor ilk yarı finalist belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2020 09:04

Survivor 2020'nin 11 Temmuz Cumartesi akşamı ekranlara gelen 133. bölümünde, dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Şampiyonun belirlenmesine günler kala yarışmacılar, finalist olabilmek için parkura çıktı. Dün akşam yayınlanan bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu canlı olarak ekrana geldi. Berkan - Yasin ve Cemal Can - Barış eşleşmesinin damga vurduğu son bölümde Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyununun uzaması nedeniyle sürenin yetmediğini söyleyerek, konseyde eleme olmayacağını açıkladı. Böylece 'Survivor'da kim elendi?' sorusu yanıtsız kaldı. Peki, 020 Survivor ilk yarı finalisti kim oldu?

Haberin Devamı

Büyük finale az bir zaman kala, Survivor 2020 son dokunulmazlık heyecanıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Şubat ayından beri adada devam eden mücadelede sona yaklaşılırken, son dokunulmazlık oyununda Survivor'un kazananı, Berkan'ı 3-1'lik skorla yenen Cemal Can oldu. Survivor canlı yayın final oyununda, Cemal Can ve Berkan mücadelesinin uzamasından dolayı, Acun Ilıcalı, elemenin 12 Temmuz Pazar akşamı olacağını son üç finalistin de pazartesi günü Survivor SMS oylamasına çıkacağını duyurdu.  İşte, Survivor 133. bölüm özeti.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un 133. bölümünde, dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'un son oyunu canlı yayınla ekranlara geldi. 

Oyunda Berkan - Yasin ve Cemal Can - Barış eşleşmesi yaşandı. Cemal Can'ın performansının dikkat çektiği oyunda, Berkan Cemal Can karşılaşması heyecanlı anlara neden oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sonunda 3-1'lik skorla Cemal Can Survivor son dokunulmazlık oyununu kazandı. Sürenin kalmamasından dolayı, Survivor'da eleme gerçekleşmedi. 

SURVİVOR'DA ELEME OLDU MU?

Survivor 2020 133. bölümde dokunulmazlığı Cemal Can kazanarak, eleme potasından kurtuldu. Diğer üç isim için ise ada konseyinde bir oylama yapılacak. Bu oylama sonucunda Survivor 2020’ye veda eden isim belli olacak. Survivor’dan elenen isim ile birlikte yarışmada son üçe kalan isimler de ortaya çıkacak.

Survivor'da Berkan Cemal Can karşılaşmasında sürenin kalmamasından dolayı, eleme 12 Temmuz Pazar akşamı olacak. 

SURVİVOR'DA 1. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'nin canlı yayında ekranlara gelen 132. bölümünde Final Dörtlüsü arasındaki mücadelede parkura ilk çıkan Barış ile Yasin oldu.

İkili arasında yaşanan karşılaşmada kazanan Yasin oldu.

Sonraki karşılaşmada Cemal Can ile Berkan arasındaki mücadelede ise kazanan Cemal Can oldu. Bir sonraki turda Barış ile Yasin karşılaşmasından Barış galip geldi. Rakiplerini eleyerek eşleşen Berkan ile Cemal Can, final için karşı karşıya geldi.

Berkan ile Cemal Can, dokunulmazlık oyununda son kez parkura çıktı. Bu nefes kesen mücadeleden galip çıkan Berkan, canlı yayındaki oyunda finalde Barış'ın rakibi oldu.

Haberin Devamı

Berkan Barış karşılaşmasından galip gelen isim Berkan oldu. Böylece Berkan dokunulmazlığı aldı.

BAKMADAN GEÇME!