Survivor'da kim elendi, adaya kim veda etti? İşte Survivor 10. hafta SMS sıralaması ve birincisi 21 Nisan 2020

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2020 01:54

'Survivor'da kim elendi?' sorusu, salı akşamı yanıt buldu. Rekabetin hız kazandığı sevilen yarışma programı Survivor'un 21 Nisan tarihli 53. bölümünde iletişim oyunu ve eleme heyecanı yaşandı. Sevdikleri ile yakınlık kurabilmek için iletişim oyununda parkurda ter döken yarışmacılar, daha sonra konseyde Survivor'dan elenen ismi belirlemek için toplandı. SMS sıralamasına göre, ünlüler ve gönüllüler takımında en çok oyu alan yarışmacılar elenmesini istedikleri isimleri eleme potasına gönderdi. Barış Yasin kavgasıyla ilgili ise Acun Ilıcalı verdiği kararı açıkladı. Peki, Survivor kim elendi ve kimin ismi yazıldı? İletişim oyununu kim kazandı? İşte, 21 Nisan Survivor SMS sıralaması birincisi ve Survivor bu hafta elenen yarışmacı....

Haberin Devamı

Survivor 2020 21 Nisan Salı akşamı 53. bölümü ile ekran başındakilere nefes kesen anlar yaşattı. Sevilen yarışmanın yayınlanan bölümünde eleme gecesinde ünlüler ve gönüllüler takımı konseyde toplandı. Yasin - Barış kavgasının da masaya yatırıldığı eleme gecesinde, Acun Ilıcalı kavgayla ilgili değerlendirmelerini paylaştı. Konseyde yapılan oylamayla ise gecenin sonunda Survivor'da elenen isim belli oldu. Peki, Survivor kim elendi? Survivor bu hafta kim veda etti? İşte, Survivor elenen isim ve Survivor SMS sıralaması...

SURVİVOR İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Ünlüler Gönüllüler'in 21 Nisan akşamı yayınlanan bölümünde yarışmacılar eleme anından önce iletişim oyununu kazanmak parkurda karşı karşıya geldi. Yarışmacılar parkurda sevdikleri ile iletişim kurmalarına imkan sağlayan oyunu kazanmak için yoğun güç sarf etti. Kıyasıya rekabetin yaşandığı oyunda, iletişim ödülünü 10'a 7 gönüllüler takımı kazandı.

Haberin Devamı

Survivor'un 21 Nisan tarihli bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı eleme adaylarını belirledi. SMS oylamasına göre her iki takım da eleme potasına gidecek isimleri açıkladı.

Yapılan oylamaya göre Survivor 53. bölümünde SMS sıralamasına göre en çok oyu alan isimler Barış, Evrim ve Cemal Can oldu. Barış'ın daha önce eleme aday olması, SMS sıralamasında en çok oyu aldığı için düştü.

Gönüllüler takımında ise en çok SMS oylamasını alan isimler Mert ve Aycan oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

En çok oyu alan Mert eleme adayı olarak Yunus Emre'nin ismini verdi. Aycan ise eleme adayı olarak Elif'in ismini söyledi.

Gönüllüler takımında ise SMS oylamasıyla en çok oyu alan Barış Gizem'in, Evrim Ardahan'ın, Cemal Can ise Yasin'in ismini verdi. Ezgi ise takım oylamasıyla eleme potasında yer alıyordu.

6 yarışmacı arasında oylama sonrasında Survivor'da en az oyu alan isim Ezgi oldu. Böylece Ezgi Survivor 21 Nisan tarihinde elenerek hayallerine veda etti. 

ÜNLÜLER TAKIMI SMS SIRALAMASI

Ünlüler takımı SMS sıralaması şöyle gelişti;

1) Mert
2) Aycan
3) Ersin
4) Sercan
5) Yunus Emre
6) Elif
7) Ezgi
8) Aşkım

Haberin Devamı

GÖNÜLLÜLER TAKIMI SMS SIRALAMASI

Gönüllüler takımı SMS sıralaması ise şu şekilde gelişti; 

1) Barış
2) Cemal Can
3) Evrim
4) Nisa
5) Yasin
6) Berkan
7) Ardahan
8) Gizem

BARIŞ YASİN KAVGASIYLA İLGİLİ KARAR VERİLDİ

Barış Yasin kavgasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı verilen kararı konseyde açıkladı. Ilıcalı şunları söyledi;

Aldığımız karar ; Barış ve Yasin bundan sonra takımınızın kazandığı 3 ödülden yararlanamayacaksınız. Burada yarımacının 2.5 ay emeği var hiçbir yarışmacımın bir anlık siniri için burada kaybetmek istemem. Bana göre fitili ateşleyen olayı başlatan Yasin'dir"

SURVİVOR EZGİ KİMDİR?

Milli jimnastikçi olan yarışmacı 22 Temmuz 1995 yılında İstanbul’da doğdu. 5-16 yaş aralığında profesyonel olarak Artistik Cimnastik yaptı. Türkiye Cimnastik Federasyonu'ndan Pilates eğitmenlik belgesi aldı. 2017 yılında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu. 2018 yılında Medical Exercise Fitness Trainer belgesi aldı. Şu anda Cimnastik ve Pilates antrenörlüğüne devam etmektedir.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!