Survivor yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'dan sert uyarı! Survivor'da erzak ödülünü kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalıdan sert uyarı Survivorda erzak ödülünü kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2020 00:14

Survivor'un 17 Nisan tarihli 49. bölümünde erzak ve avantaj oyunları oynandı. Rekabetin devam ettiği yarışmada erzak ödül oyununu almak için parkurda karşı karşıya gelen yarışmacılar izleyenlere nefes kesen anlar yaşattı. Yarışın sonunda Survivor 2020'de ödül oyununu kazanan takım belli oldu. Son bölümün ardından Survivor'un yayınlanan 50. yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın ünlüler takımında sert uyarıda bulunması ise şoke etti. Peki, Survivor'da kim kazandı? Survivor'da erzak ve avantajı ödülünü hangi takım kazandı? İşte, Survivor Ünlüler Gönüllüler ödül oyununu kazanan takım ve son bölümde yaşananların özeti.

Haberin Devamı

Ünlüler Gönüllüler formatı ile ekranlara gelen Survivor 17 Nisan Cuma akşamı yeni bir ödül oyunu ile sevenlerinin karşısına çıktı. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın 49. bölümünde Survivor yarışmacıları erzak ödülünü almak için parkurda ter döktü. Skor 1-1 iken Ünlülerden Mert ile Gönüllülerden Barış parkura çıktı. Mert'in oyun sırasında itirazda bulunması ise heyecanlı anlara neden oldu. Survivor 50. yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın ünlüler takımına Sercan'ın Ersin'a bağırması sonrası sert uyarı yapması herkesi şaşırttı. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor erzak ödülünü kim aldı? İşte, Survivor son bölümde yaşananlar ve ödül oyununu kazananlar.

SURVİVOR ERZAK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'un ekranlara gelen bölümünde erzak ödülünü almak için yarışmacılar karşı karşıya geldi. Heyecanlı anların yaşandığı oyunda, Barış Altın Top uygulaması ile Mert’e atış şansı vermedi. Mert kaybedilen sayı sonrasında kural değişikliği istedi. Ancak Mert'in bu istediği kabul edilmedi. Öte yandan, oyunda Gönüllülerden Yasin atışlara ilk olarak geldi ve Altın Topu aldı. İlk atışı başarısız olan Yasin’in ikinci atışı ile birlikte Ersin’de Altın Topu aldı. İki yarışmacının attığı toplar aynı anda deliğe girince beraberlik çıktı. Bu yüzden Survivor Ersin ile Survivor Yasin bir kez daha parkura çıktı ve yeniden oynadılar.
Heyecan dolu yarışın sonunda ise Survivor ödül oyununu kazanan takım Sercan'ın skoru ile 10'a 4 ünlüler takımı oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR AVANTAJ ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Surivivor'da ödül oyunu öncesi parkurda karşı karşıya gelen ünlüler ve gönüllüler oyun öncesi avantaj yakalamak için mücadele etti. Takımlardan ikişer erkek ve kadın yarışmacı, bayrak yarışı şeklinde takım olarak karşı karşıya geldi.

Kıyasıya geçen mücadele sonrasında avantaj oyununu kazanan takım ünlüler takımı oldu.

ACUN ILICALI'DAN YASİN'E: KADINLARA BU ŞEKİLDE BAĞIRAMAZSIN

Ödül oyunu sırasında heyecanlı anlar yaşanırken Acun Ilıcalı Evrim’e bağıran Yasin'e sert uyarıda bulundu. Ilıcalı Yasin'i Evrim’e yüksek sesle bağırması sonrasında, "Programda bir kadına bu şekilde bağırılmasını kabul edemeyiz” diyerek uyardı. O anlar gergin anlara neden oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR FRAGMANINDA ÜNLÜLER TAKIMINA SERT UYARI

Survivor'un ekranlara gelen son bölümünün ardından, 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor'un yayınlanan fragmanında Sercan'ın bağırması sonrası Ersin'le aralarında kısa süreli tartışma yaşanması dikkat çekti. Fragmanda, Acun Ilıcalı'nın ise bu durum karşısında Ünlüler Takımı'na sert bir uyarıda bulunması yer alıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!