Survivor 2019'da dokunulmazlık oyununu dün hangi takım kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2019da dokunulmazlık oyununu dün hangi takım kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2019 23:49

Survivor'un 18 Mayıs 2019 tarihli bölümünde önce erzak ardından dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Survivor Türkiye- Yunanistan'da bu hafta erzak ödülünü 10'a 9 siyah takım kazandı. Peki, Survivor 2019'da dokunulmazlık oyununu dün hangi takım kazandı?

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan ve birbirinden farklı oyunlarla büyük ilgi gören Survivor 2019'un 72. bölümünde dokunulmazlık ve erzak ödülü oyunu oynandı. Survivor'da finale doğru heyecan artarken yarışmacılar, parkurda kıran kırana yarıştı. Peki, Survivor'da bu hafta dokunulmazlık ödülünü kim kazandı? Erzak oyunu ödülünün sahibi hangi takım oldu? İşte, Survivor'un 72. bölümünde yaşananlar.

ERZAK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Dominik'te devam eden mücadele büyük finale doğru yarışmacılar arasındaki rekabette kızışmaya başladı. Survivor'un 72. bölümünde, erzak ödülü oynandı. Erzak ödülü oyununda siyah ve beyaz takım parkurda kıran kırana mücadele etti. Survivor Türkiye- Yunanistan'da bu hafta erzak ödülünü 10'a 9 siyah takım kazandı. Böylece siyah takım yarışmaya daha fazla motive oldu.

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2019'un 72. bölümünde dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar karşı karşıya geldi. Dokunulmazlığı kazanmak isteyen yarışmacılar, yine büyük mücadele verdi. Survivor dokunulmazlık oyununu 10'a 8 ile Siyah takım kazandı.

BAKMADAN GEÇME!