Survivor Yunanistan takımı yarışmacıları kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Yunanistan takımı yarışmacıları kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 20:35

Survivor 2017'de Türkiye ve Yunanistan takımının mücadeleleri izleyicileri ekran başına kilitliyor. Survivor Yunanistan takımı geçtiğimiz akşam hem seyircilerin hem de yarışmacıların dikkatini çekti. Oldukça güçlü ve fizikli duran Yunanistan yarışmacıları sevilen programın takipçileri tarafından merak konusu oldu. Peki, Survivor Yunanistan takımı yarışmacıları kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor 2017'nin son bölümünde Türk ve Yunan Survivor'lar karşı karşıya geldi. Böylece Yunan yarışmacıları ülkemizde de tanıtılmış oldu. İşte, 10 kişilik Survivor Yunanistan yarışmacıları ve hayatları!

ÜNLÜLER YARIŞMACISI

George Angelopoulos

George Angelopoulos, 34 yaşında ve Skiathos yaşıyor. Su kayağı koçu ve eski futbolcu olan ünlüler yarışmacısı, kick boks ile ilgileniyor. Kendisini güçlü ve etkili olarak tanımlayan George, etkili ve mücadeleci yapısıyla öne çıkıyor.

Evridiki Valavani

Sporcu kimliği ile tanınan Evridiki Valavani, Yunanistan Survivor'ının en dikkat çeken yarışmacılarıa arasında yer alıyor. Sınırlarını test etmek istediğini söyleyen Evridiki Valavani, SKY Spor kanalında spor muhabiri olarakta görev alıyor.

Bo

39 yaşında Bo,  Almanya’da doğdu. Kendi ülkesinde ünlü bir rapçi olan Bo, jimnastik ağırlıkları ve kick boks ile ilgileniyor. 

Haberin Devamı

Yorgos Chraniotis

Yunanistan'ın tanınan yüzlerinden birisi olan 39 yaşındaki Yorgos Chraniotis oyunculuk yapmaktadır. Birçok dizi ve sinema filminde rol almıştır. 1995 yılından beri tiyatro ile ilgilenmektedir.

Konstantinos Kokkinakis

Konstantinos Kokkinakis, 42 yaşında. Survivor gibi fırsatların insanların hayatına bir kez çıkabileceğini düşünen ünlüler yarışmacısı, jimnastik akademisinden mezun.

FİGHTERS YARIŞMACILARI

Giannis Spaliaras

Spaliaras ,Survivor Yunanistan’ın en popüler isimlerinden biri. Modelliğin yanı sıra oyunculuk deneyimi de bulunan Spaliaras, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflarla Sportmen kimliğini de gözler önüne seriyor.

Costas Anagnostopoulos 

34 yaşındaki George Costas Anagnostopoulos, Skiathos yaşıyor. Su kayağı koçu ve eski futbolcu olan George, kick boks ile ilgileniyor.  Fiziğine fazlasıyla güvenen Fighters yarışmacısı, kendisini güçlü ve etkili olarak tanımlıyor. 

Sarah Eskenazi

Survivor Yunanistan’ın Fighters yarışmacısı Sarah Eskenazi, 29 yaşında. Drama okulunu bitiren Fighters yarışmacısı, okçuluk ve dansçlık gibi spor dallarıyla aktif olarak ilgileniyor. Atina'da yaşayan Sarah Eskenazi, kendisini neşeli ve sevecen birisi olarak tanımlıyor. 

Haberin Devamı

Costas Anagnostopoulos

Constantine Anagnostopoulos, 32 yaşında ve Atina'da yaşıyor. Daha önce Somali'de Korsanlık karşı paralı asker olarak çalışan Costas, kendisini sorumluluk sahibi, pratik ve maceracı olarak tanımlıyor.

Constantine Vassalos

Constantine Vassalos 27 yaşında ve Atina'da yaşıyor.  Kişisel antrenör ve cankurtaran olan yarışmacı, vücut geliştirme, basketbol ve futbol ile ilgileniyor.

Sarah Eskenazi

Sarah Eskenazi, 29 yaşında. Drama okulunu bitiren Fighters yarışmacısı, okçuluk ve dansçlık gibi spor dallarıyla aktif olarak ilgileniyor. Atina'da yaşayan Sarah Eskenazi, kendisini neşeli ve sevecen birisi olarak tanımlıyor.

Marios Loannides

Haberin Devamı

Marios Loannides, 30 yaşında. Dalış eğitmenliğinin yanı sıra modellik yapan başarılı yarışmacı, özellikle yüzme ve bisiklet sporuyla yakından ilgileniyor. 

BAKMADAN GEÇME!