Survivor Yiğit Poyraz kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor yedek yarışmacıları arasında mı yer aldığı iddia edildi

Güncelleme Tarihi:

Survivor Yiğit Poyraz kimdir, nereli, kaç yaşında Survivor yedek yarışmacıları arasında mı yer aldığı iddia edildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2023 17:39

Survivor Yiğit Poyraz, yedek yarışmacılar arasında yer almaya devam ediyor. Survivor 2021'de Gönüllüler takımında yer alan ve performansı ile dikkatleri üzerine toplayan Survivor Poyraz yarışmanın 2023 serisinde de yedekten kadroya dahil olacağı iddiasıyla gündemde yer alıyor. 8 yaşından bu yana basketbola ilgi duyan ve oynayan Poyraz, 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girdi. İşte, Survivor Yiğit Poyraz'ın hayatıyla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Survivor Yiğit, Survivor yedek kadrosu dolayısıyla gündemde yer alıyor. Yedek yarışmacılar arasında yer alacağı iddiasıyla öne çıkan isimlerinden biri olan Yiğit Poyraz, geçtiğimiz yıllarda iddialı çıkışlarının yanı sıra performansıyla da dikkat çekmişti. Survivor macerasına iddialı bir giriş yapan Yiğit Poyraz, 'Bu sene Survivor'da poyraz sert esecek' şeklinde iddialı bir cümle de kullanmıştı. Peki, Survivor Poyraz kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

SURVİVOR YİĞİT POYRAZ KİMDİR?

Yiğit Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihinde Bodrum'da dünyaya geldi. Çocukluğunun geçtiği Bodrum'dan eğitimi için ayrılan yarışmacı, 2009 yılında Robert Kolej’i yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşti.

2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girdi. 1 sene Sydney Uni’de exchange programı ile eğitim gördü.

Haberin Devamı

8 yaşından bu yana basketbola ilgi duyan ve aktif olarak oynayan Yiğit Poyraz, 2 senedir halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!